
Sashimi av kveite med eple og wasabisorbet

Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
84 POENG
Gratinert chevre med asparges i vinaigrette, rosin og portvinssaus

Fremgangsmåte
Legg osten på toasten og gratiner i salamander eller med en gassbrenner. Blancher aspargesene og vend i vinaigrette.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
Torsk i olivenolje og sitron med grønnsaker og stekt pølse

Fremgangsmåte
- Legg fisken i saltlake i 10-12 min.
- Brun den i olje, legg den et varmt sted og la varmen få trekke gjennom.
- Varm opp i ovn like før servering.
- Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er så vidt møre og legg i bunn av tallerkenen.
- Legg fisken oppå og "hell" olivenolje og friskpresset sitronjuice over fisken.
- Stek biter av pølsen og legg over til slutt.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
80 POENG
Ingefærbrûlée med fruktsuppe

Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
87 POENG