Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Mai 2007 - 01:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    30. Mai 2007
  • 28 Mai 2007 - 01:00

    Pasta med frisk tomatsaus

    Pasta med tomatsaus er bankers, og med hjemmelagede kjøttboller - kan det egentlig bli bedre? Joda, med en italiensk rødvin til er det fullendt!
    28. Mai 2007
  • 27 Mai 2007 - 01:00

    Helstekt kalkunfilet med gremolata

    Det herlige hvite kjøttet er fantastisk å helsteke - prøv bare selv!
    27. Mai 2007
  • 25 Mai 2007 - 01:00

    Argentinsk grillet entrecôte

    Gratulerer med dagen! Det er Argentinas nasjonaldag og vi feirer med en saftig kjøttrett.
    25. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 01:00

    Grillspyd med nakkekotelett og ananas

    Tennene løper i vann bare ved tanken på denne saftige og smakfulle retten.
    24. Mai 2007
  • 22 Mai 2007 - 01:00

    Skalldyrswok

    Deilige friske og knasende sprø grønnsaker med nydelige skalldyr og masse smak - ikke rart wok er populært.
    22. Mai 2007
  • 21 Mai 2007 - 01:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    21. Mai 2007
  • 20 Mai 2007 - 01:00

    Kyllingfilet med eksotisk saus

    Herlig, saftig og utrolig lett å jobbe med - prøv denne herlige nye oppskriften på kyllingfilet!
    20. Mai 2007
  • 19 Mai 2007 - 01:00

    Laks helt nuts

    At noe så elegant og smakfullt kan være så enkelt - slik har du neppe smakt laks før!
    19. Mai 2007
  • 18 Mai 2007 - 01:00

    Foliebakte lammekoteletter

    Fyr opp grillen denne helgen og prøv å lage koteletter på en ny måte.
    18. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 01:00

    Kjøttboller til tapas

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2007
  • 14 Mai 2007 - 01:00

    Kyllingspidd med mangoglaze

    Mer smakfullt får du neppe kylling, og denne er perfekt for den store dagen som snart er over oss.
    14. Mai 2007
  • 13 Mai 2007 - 01:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 01:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    10. Mai 2007
  • 06 Mai 2007 - 01:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    06. Mai 2007
  • 03 Mai 2007 - 01:00

    Vårlig laksepakke

    Lekkert, enkelt og med de herligste smaker av sommer både på tallerkenen og i glasset - smakelig måltid!
    03. Mai 2007
  • 28 April 2007 - 01:00

    Paella

    Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands? Vi gir deg to flotte vinanbefalinger i kveld.
    28. april 2007
  • 27 April 2007 - 01:00

    Grillet kylling med smak av honning

    Kylling er manges favoritt på middagsbordet, og her har du en velsmakende måte å grille kyllingen på.
    27. april 2007
  • 20 April 2007 - 01:00

    H.C. Andersens smørbrød

    Det er ikke uten grunn danskene er berømte for sine smørbrød - bare prøv dette!
    20. april 2007
  • 16 April 2007 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    16. april 2007
  • 12 April 2007 - 01:00

    Chilicanneloni

    Lettlagde, deilige pastaretter er herlig å lage etter en lang dag på jobben - denne har en ekstra hot touch
    12. april 2007
  • 07 April 2007 - 01:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    07. april 2007
  • 05 April 2007 - 01:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett begynnelse på påskens helligdager er hva vi kan anbefale i dag sammen med en flott spansk vin i glasset.
    05. april 2007
  • 03 April 2007 - 01:00

    Tagliatelle med røkelaks

    Norske lakseprodukter er blant de aller beste i verden og dagens rett bærer klart preg av dette, men med en italiensk vri.
    03. april 2007
  • 02 April 2007 - 01:00

    Omelett i burgerbrød

    Påske er tid for egg - i dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    02. april 2007