Oppdrettslaks trenger veldig lite varmebehandling, og vi vil jo ikke at den skal bli tørr. Ved å bake den sammen med grønnsaker innpakket i bakepair - en papillote som det heter på fransk, er en veldig god måte å sikre resultatet.
Dagens rett

Foto: (alittlething)
En vårlig laksepakke er ekstra smakfullt til middag
Når fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.
04 Mars 2025 - 01:00
Vårlig laksepakke

Antall porsjoner
4
Tilberedning
30 minutterIngredienser
- 600 g
- 0.5 stk
- 4 stk
- 1 bunt
- 0.5 bunt
- 2 stk
- 2 dl
Fremgangsmåte
- Skjær grønnsakene i strimler, soppen og løken i tynne skiver og del tomatene i to.
- Bruk ett bakepapir per person og smør det med litt olje.
- Del laksefileten opp i fire store stykker.
- Legg purre og squash tett i tett på midten av papiret.
- Legg laksefileten oppå og topp med resten av ingrediensene.
- Salte og pepre, ha litt olje over fisken og lukk bakepapiret godt. Bak fiskepakkene i 10-12 minutter ved 180 grader.
- Pakkene legges på tallerkener og serveres med smørstekte småpoteter og litt rømme ved siden av.
Mange deilige retter med laks du kan prøve
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå