Nå har du en enestående sjanse til å smake ikke mindre enn samtlige 11 produkter i cognacprodusenten Bache-Gabrielsens portefølje. Den eldste, Hors d'Age, er hele 70 år gammel.
Spanias to fremste kulinariske produkter er uten tvil vin og skinke. I Oslo og Stavanger kan du bli med og smake 10 flotte viner fra Rioja - og i tillegg få servert et spennende tapasbord med en rekke herlige skinkeprodukter.
Uer og wok er en sjelden kombinasjon. Men at det kan smake godt er hevet over enhver tvil. Og du bare må sikre deg en flaske av den deilige italienske hvitvinen vi anbefaler.
En forrett eller smårett med carpaccio av uer vil både pirre smaksløkene, glede magen og skremme kolesterolnivået. Med litt hvitvin i glasset blir effekten enda større.
Bent Stiansen og Trond Moi har begge satt sitt profesjonelle preg på restaurant-Norge de siste ti år. Begge har realisert drømmer og ambisjoner og deler begeistringen over en økende matglede i Norge.
En lun salat med ingredienser fra arabisk matkultur er ensbetydende med mye smak. Og god samvittighet siden du samtidig støtter bærekraftig produksjon.
Hvorvidt du ønsker å benytte grillutstyret utendørs eller fikser retten på kjøkkenet er helt opp til deg selv. Det er jo stedvis svært lite snø, så hvorfor ikke sjekke ut om utstyret har overlevd vinteren?
Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.
Renskåret svinekjøtt er lyst kjøtt. Og det er saftig, mørt og magert. Det er godt egnet i wok, så vel som i supper og salater, i gryteretter og sammen med pasta. Eller som her - i pitabrød.
Lammegryte får bli en verdig avslutning på årets vinterferie. Til ganske nøyaktig hundrelappen får du kjøpt den italienske rødvinen vi matcher gryteretten med.
Slik forvandler du den nøytrale sjampinjongen til en smaksrik kveldsrett. Og det er gjort på et øyeblikk. Da trenger du bare litt salat og noe godt i glasset, så er kveldskosen garantert.
Det indiske kjøkkenet er påvirket av blant annet mongoler, portugisere, persere og briter. De forskjellige kjøkkenretninger gjør at indisk mat som helhet er utrolig variert og spennende.
Bli med på en eventyrlig reise i gastronomiens tegn der du får ta del i Italias spennende mat- og vinhistorie. En treretters italiensk meny og syv viner blir drømmeavslutningen på denne kvelden.
Vi kommer stadig tilbake til ishavsrøye når forslag til smakfulle middager skal presenteres. Som drikkefølge har vi satt fokus på to friske og deilige hvitviner fra Italia og Tyskland.
I dag er det selveste Valentines Day - dagen du skal vise dine følelser ovenfor din kjæreste. Her får du en tre-retters meny som du bør være garantert suksess med.
En skikkelig gryterett smaker ekstra godt når du har hatt anledning til å lage den med tid og omsorg. Til denne retten velger vi oss en italiensk rødvin.
Når morsdag og Valentinsdagen kommer så tett i tett som i år, kan du enten slå det hele sammen til en hyggelig markering i kjærlighetens tegn eller fordele festen over to dager.
Falukorv til middag i dag. Kanskje ikke verdens vanligste rett på menyen, men du verden som det smaker. Tempranillobasert vin passer dessuten ypperlig.
Norsk lammekjøtt er helt i verdenstoppen, og sammenliknet med andre skandinaviske land har også Norge et høyt forbruk av lammekjøtt. Her får du 15 flotte oppskrifter.
Vi inviterer til flott middag på restaurant Vitis Vinifera der du får møte topp-produsenten Domaines Schlumberger fra Alsace og smake deres viner gjennom hele måltidet.
Få er klar over at ideen bak woken var å spare brensel i det overfylte Kina. Derfor skal maten skjæres i småbiter, slik at mest mulig av overflaten raskt kommer i kontakt med varmen.
Midtveis i uken serverer vi en saftig skinkebiff med ostesaus og grønnsaker. Her passer det også svært godt med en italiensk rødvin av den litt rimeligere sorten.