I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!
Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
Vi er på god vei mot jul. Da er de klassiske julerettene virkelig i fokus. Ikke minst gjelder dette rakefisken som har svært mange tilhengere akkurat i disse dager.
Det er ingen grunn til å vente med julematen helt til julaften - vi gir deg julepølse med en litt spesiell vri. Hvorfor ikke forsøke noen av sesongens drikkevarer til dagens rett?
Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands. Vi gir deg to flotte vinanbefalinger i kveld
Røkt mat er stikkordet for dagens middagsrett. Vi gir den gamle traveren, bayonneskinka, en ny og fortjent sjanse når vi serverer den sammen med spennende tilbehør samt gir deg to flotte drikkeforslag.
Det er ikke bare de statseide bedriftene som burde fornye ledelsen. Også Stabbur-sjefen, Jan O. Rivenes, burde vurdere sin stilling, eller be styret om permisjon for grundig opplæring i smak og matkultur generelt.
En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du skal lage den perfekte lutefiskmiddagen.
Hvilken lutefisk du velger, får også betydning for drikkefølget. Men den store mengden tilbehør mange kamuflerer lutefisksmaken med har vel så mye innflytelse.
I den hektiske juletiden vi snart går inn i er det viktig å hygge seg litt. Bli derfor med på en fabelaktig smaking av rødviner - med en nestor innen vinkunnskap i Norge.
Det tegner for en utrolig kveld i det vi lager de herligste spesialiteter, både søte og salte, med en av Norges aller beste kokker - Espen Vesterdal Larsen.