Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Februar 2007 - 01:00

    Roastbiff

    Klassisk, velsmakende og en fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    11. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 15:57

    20. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    07. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 10:10

    Italiensk eleganse fra Castello di Monsanto (venteliste)

    Bli med og smak ti fabelaktige viner, deriblant Chianti Classico tilbake til 1977!
    07. februar 2007
  • 05 Februar 2007 - 16:12

    19. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    05. februar 2007
  • 03 Februar 2007 - 01:00

    Skrei med posjert egg og pancetta

    Nå er skreisesongen i full gang og i dag serverer vi deg et herlig måltid med dette hvite gullet i fra nord.
    03. februar 2007
  • 31 Januar 2007 - 12:47

    Cateringkongen

    På Nordstrand i Oslo ligger det et matmekka hvor privatkunder kan kjøpe såvel delikatesser som å få med kokken hjem. Se de herlige oppskriftene og les mer her.
    31. januar 2007
  • 31 Januar 2007 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    31. januar 2007
  • 30 Januar 2007 - 11:51

    Gordon Ramsay med 10 Michelin-stjerner

    Gordon Ramsay, kjent fra TV-serien Hell's Kitchen på TV3, har fått enda flere Michelin-stjerner knyttet til navnet sitt.
    30. januar 2007
  • 29 Januar 2007 - 16:25

    12. februar i Oslo - Fabelaktige Valpolicella

    Bli med på en utrolig smaking av hele ni fantastiske viner fra en av Venetos aller beste produsenter!
    29. januar 2007
  • 29 Januar 2007 - 01:00

    Chilicanneloni

    Lettlagde, deilige pastaretter er en ypperlig måte å starte uken på. Dagens rett er dessuten et funn for vegetarianere.
    29. januar 2007
  • 24 Januar 2007 - 12:50

    14. februar i Oslo - Champagnemiddag med Ruinart på Valentines Day

    Sensuell og forførende - bli med på en enestående middag med champagne fra verdens eldste champagnehus til alle rettene.
    24. januar 2007
  • 24 Januar 2007 - 01:00

    Kyllingfilet i balsamicosaus

    I dag gir vi deg en rett proppfull av smak. Med en herlig vin i glasset er duket for en liten hverdagsfest midt i uken.
    24. januar 2007
  • 08 Januar 2007 - 01:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    08. januar 2007
  • 07 Januar 2007 - 01:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er en ypperlig avslutning på den første uken i det nye året. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen optimal!
    07. januar 2007
  • 06 Januar 2007 - 11:00

    8. februar i Oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr II

    Bli med Norges aller beste kokker i et unikt kokkekurs på Gastronomisk Institutt med noen våre aller beste råvarer - fisk og skalldyr!
    06. januar 2007
  • 06 Januar 2007 - 08:00

    31. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Det nye året kommer med gode nye forsetter - unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    06. januar 2007
  • 05 Januar 2007 - 10:30

    6. februar i Oslo - Eksklusiv smaking med Dirk van der Niepoort

    Bli med og smak seks viner og fire portviner i verdensklasse fra en av Dourodalens fremste produsenter.
    05. januar 2007
  • 04 Januar 2007 - 13:39

    Null Hull

    Forskjellen på ekte sveitsisk gruyère og franske kopier er at førstnevnte ikke har hull. Sveitserne fikk for fem år siden den lenge etterlengtete AOC-betegnelsen for denne svært så ettertraktete osten.
    04. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 11:00

    22. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Det første arrangementet med Toralf Bølgen ble fulltegnet på kort tid, og vi har gleden av å kunne tilby et nytt kurs med en av landets ledende vinpersonligheter.
    02. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 08:58

    Mørt og magert kjøtt er i tiden

    Renskåret svinekjøtt er lyst kjøtt. Og det er saftig, mørt og magert. Videre er det svært raskt å tilberede og tar lett smak fra krydder. Det er godt egnet i wok, så vel som i supper og salater, i gryteretter og sammen med pasta. Hele 20 oppskrifter med d
    02. januar 2007
  • 31 Desember 2006 - 01:00

    Nyttårsmenyen 2006

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt Nytt År!
    31. desember 2006
  • 30 Desember 2006 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2006
  • 29 Desember 2006 - 17:00

    15. januar i Oslo - Utsøkt middag med ti viner fra J&F Lurton

    Nå har du en enestående mulighet til å smake hele ti viner til en skreddersydd meny - meld deg på i dag!
    29. desember 2006
  • 27 Desember 2006 - 01:00

    Juletapas

    Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. I dag får du derfor tips til en rekke mindre retter som også kan deles med nære venner og familie.
    27. desember 2006
  • 26 Desember 2006 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid! Fortsatt riktig God Jul!
    26. desember 2006