Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 August 2002 - 01:00

    Til topps i kjøttskjæring

    Tor Strømsjordet fra Gjøvik er ny norgesmester i kjøttskjæring. Han stakk av med tittelen i knivskarp konkurranse med eliten av norske kjøttsagsvingere. På bare 18 minutter parterte den blodferske norgesmesteren en kvart okse etter alle kunstens regler.
    28. august 2002
  • 27 August 2002 - 01:00

    Champagne gjør livet verdt å leve

    En mann som var i ferd med å ta sitt eget liv ved å hoppe ned i fra taket av en 15 etasjes bygning, kom etter det denne historien forteller i siste øyeblikk i bedre tanker.
    27. august 2002
  • 27 August 2002 - 01:00

    Gallo møter protester fra druedyrkere

    Gallo møter nå massiv kritikk fra druedyrkere i California som gjennom de siste år har solgt sin avling til Gallo.
    27. august 2002
  • 26 August 2002 - 16:26

    19. september i Oslo - Blir du med og smaker sherry?

    Når høstkveldene nærmer seg, og behovet for litt sterkere kos melder seg, er det godt å vite at det finnes spennende drikker som egner seg for lommeboka og som i tillegg opplagt er underpriset i forhold til kvaliteten. Sherry er også mye mer enn gamle dam
    26. august 2002
  • 25 August 2002 - 01:00

    Jentene utfordrer under NM i kjøttfag

    Det er duket for ny Matfestival, og folk innen kjøttfaget sliper knivene til innsats i årets norgesmesterskap. Jentene er for alvor på vei inn i faget, og nesten en tredjedel av deltakere tilhører i år spinnesiden.
    25. august 2002
  • 25 August 2002 - 01:00

    DNA-tester av vin i Frankrike

    Franske vitenskapsmenn hevder nå at de ved hjelp av DNA-tester kan fastslå om en vin er den toppvinen produsenten hevder den er eller om den er blandet med billig vin.
    25. august 2002
  • 22 August 2002 - 12:21

    Heimkunnskap ikke trendy nok for utdanningsdepartementet

    Heimkunnskapsfaget får en stemoderlig behandling i forhold til de andre skolefagene. Dette mener Faglig Matråd som er et kompetanseforum for mat og matkultur.
    22. august 2002
  • 22 August 2002 - 10:01

    2. oktober - Opplev Provence midt i Oslo

    Nå tar Apéritif deg med til Provence i restauranten d'Artagnans selskapslokaler der kjøkkensjef Knut Brottveit og Pål Suarez har komponert en herlig meny som får følge av åtte deilige ting i glasset. En festmiddag der du både lærer om maten og om vinen so
    22. august 2002
  • 21 August 2002 - 16:07

    Freia Premium - intens nytelse

    Fra september får du muligheten til å nyte en serie mørkere og mer smaksintensiv sjokolade fra Freia. Freia Premium er en serie på fem ulike smaksvarianter med kakaoinnhold opptil 70%, alle med tynne lag av sjokolade i en eksklusiv pakning.
    21. august 2002
  • 21 August 2002 - 12:55

    Spennende finale i NM i Kokkekunst

    Finalistene til årets NM i Kokkekunst er nå klare, og de 13 dyktige kandidatene kommer til å sørge for at det blir tett i teten under finalen som går i Ålesund 28. og 29. august.
    21. august 2002
  • 21 August 2002 - 01:02

    Leken disippel

    Norgesmester i kokkekunst 2001 og soussjef ved Bølgen & Moi Høvikodden, Ole-Erik Løkken, følger i læremesterens fotspor men har fortsatt et stykke å gå for å ta igjen Trond Mois tredobbelte NM-tittel.
    21. august 2002
  • 21 August 2002 - 01:00

    Californias vinprodusenter går for økologisk vin

    Stadig flere av Californias vinprodusenter har nå fått øynene opp for økologisk dyrkede druer. De av oss som tror dette er et rent kommersielt jippo for å øke salget må tro om igjen. Du vil nemlig som regel ikke finne noen informasjon om dette på etikette
    21. august 2002
  • 20 August 2002 - 20:43

    En whisky til 270.000?

    En Macallan 60 år gammel singel Highland maltwhisky blir verdens dyreste når den nå blir å få kjøpt på Heathrow flyplass. I tillegg til å smake fabelaktig kan den vise seg å bli en svært så god økonomisk investering.
    20. august 2002
  • 20 August 2002 - 08:00

    Hooch med ny design og ny variant

    Den omdiskuterte trenddrikken Hooch blir enda mer trendy. Når Hooch inntar dagligvaremarkedet er det i ny flaskedesign kreert av et ungarsk firma. Ny variant, altså når det gjelder innhold, er lovet i løpet av høsten.
    20. august 2002
  • 19 August 2002 - 12:56

    Alkoholfri drikke - kaffe

    19. august 2002
  • 16 August 2002 - 12:00

    Vinseminar i Oslo 5. september - Smak mange spennende viner fra Loiredalen

    Hold allerede nå av den 5. september. Da kommer nemlig eksportsjef Laurent Onillon fra Domaine Langlois-Chateau i Loire på besøk til Oslo og Apéritif. Hele åtte viner av både rød, rosa og hvit samt sprudlende karakter er hva du får servert i glassene denn
    16. august 2002
  • 14 August 2002 - 11:44

    Nytt BAR-blad

    Apéritif AS står bak årets mest spennende lansering innenfor fagpresse med bladet BAR Apéritif. - Etter syv år på markedet er Apéritif markedsleder på området mat og drikke for hotell- og restaurantbransjen og har i år sitt beste år noen sinne. Nå spisser
    14. august 2002
  • 14 August 2002 - 10:30

    Nytt BAR-blad

    Apéritif står bak årets mest spennende lansering for bransjen, nemlig fagbladet BAR Apéritif. Som skal gi barens medarbeidere etterlengtet faglig påfyll og inspirasjon til å gjøre en enda bedre jobb og dermed få enda mer fornøyde gjester. BAR utgis fire g
    14. august 2002
  • 13 August 2002 - 01:00

    Nytt ansikt hos Brand Partners

    Brand Partners AS har ansatt Cecilie Gilhuus som produktsjef for brennevin.
    13. august 2002
  • 12 August 2002 - 08:16

    Norgesmesterskap for hobbykokker 2002

    NM for hobbykokker arrangeres søndag den 22. september 2002 under Matglede-dagene i Vika, Oslo. Nedenfor finner du reglementet for konkurransen.
    12. august 2002
  • 12 August 2002 - 08:00

    Hobbykokker - skjerp knivene

    Nå har nemlig alle Norges hobbykokker sjansen til å sikre seg norgesmestertittelen. Det skjer den 22. september under Matglede-dagene i Vika, Oslo. Premien lukter det gull av; du og to lagkamerater får nemlig gratis reise og opphold til VM for proffkokker
    12. august 2002
  • 12 August 2002 - 01:02

    Jubileum for ganen

    Som et ledd i feiringen av 125 år i tørsteslukkingens tjeneste, lanserte Ringnes Bryggeri tidligere i år jubileumsølet 1877. Tallet markerer året da Ringnes brygget sitt første øl. Bak nykommeren som brygges i et begrenset opplag, i alle fall foreløpig, s
    12. august 2002
  • 09 August 2002 - 01:01

    Den virkelige kokkeprøven

    En forblåst marsdag får tre danske matkjendiser, TV-kokk og stifter av Meyers mathus, Claus Meyer, restauratør Nikolaj Kirk samt kokebokforfatter og dessertkokk, Morten Heiberg, idéen til et nytt konsept; fem dagers sommerrestaurant, hvor matinteresserte
    09. august 2002
  • 02 August 2002 - 17:00

    Topp viner fra Chablis og Sør-Frankrike 27. august - Høstens første vinsmaking

    En stor vinsmaking der du skal stifte bekjentskap med vinhuset Laroche og ikke mindre enn sjefen selv Michel Laroche. Han vil presentere deg for sine toppviner fra Chablis og sine like gode viner fra Sør-Frankrike. Du skal smake hele 10 viner på Gaml
    02. august 2002
  • 01 August 2002 - 01:00

    Barolo-etikett med politisk motiv blir samlerobjekt

    Den italienske vinprodusenten Bartolo Mascarello opplever for tiden en kundestorm fra turister og vinsamlere som ønsker å sikre seg en flaske eller to av hans barolo påklistret etiketten med det noe spesielle motivet.
    01. august 2002