Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Juni 2007 - 01:01

    Sommervin til knallpris

    Ukens vin koster bare hundre kroner, men har særdeles mye å by på.
    27. juni 2007
  • 21 Juni 2007 - 14:44

    Rosa revolusjon

    Roséviner har klart det umulige, nemlig å bli trendy. Men det er ikke nok med en pen farge. Vi ser på hva som skal til for at en slik vin også skal bli virkelig god.
    21. juni 2007
  • 21 Juni 2007 - 01:01

    Favoritt til jordbærene

    Den deiligste vinen til norske jordbær er signert en meget spesiell italiensk kvinne.
    21. juni 2007
  • 20 Juni 2007 - 01:01

    Rimelig sommervin

    En god og sommerfrisk rødvin til en veldig gunstig pris er vårt St. Hans-tips.
    20. juni 2007
  • 19 Juni 2007 - 11:57

    Kampen mot restsødme

    Hugel er en av de mest klassiske Alsace-produsentene som finnes og en av de sterkeste forsvarerne av den opprinnelige stilen fra dette området.
    19. juni 2007
  • 15 Juni 2007 - 09:01

    Søte røde året rundt

    Ved hjelp av en enkel men genial metode sørger Svein og Irene Grimsby for at du kan servere - eller serveres - virkelig sommersøte og sommerfriske jordbær i den kaldeste årstiden.
    15. juni 2007
  • 14 Juni 2007 - 09:02

    Seriøs sjarmør

    Når prosecco kommer i glasset, er det duket for fest. Men denne vinen er mye mer seriøs enn ryktet vil ha det til.
    14. juni 2007
  • 14 Juni 2007 - 09:01

    Søtest rødest og best

    Døgnkontinuerlig lys og relativt bra varm gjennom hele vekstsesongen gir jordbærene i Vesterålen optimal aroma, men klimaet byr likevel på stor risiko. Med en genial tunnelløsning strekkes sesongen over tre lange måneder.
    14. juni 2007
  • 14 Juni 2007 - 01:01

    Mineralbomber

    Disse godbitene er for deg som synes at chablis er i fruktigste laget.
    14. juni 2007
  • 13 Juni 2007 - 10:21

    Mesterkokk på hjemmebane

    Kykkeli-couscous ga Joran Tveterås fra Oslo seier i årets NM for amatørkokk.
    13. juni 2007
  • 13 Juni 2007 - 01:01

    Billigere blir det ikke

    Ukens vin byr på utrolig mye vin for trekvart hundrelapp.
    13. juni 2007
  • 07 Juni 2007 - 01:01

    Ja takk begge deler

    De nordvestspanske hvitvinene av druen albariño har fått en fast plass i mange vinelskeres hjerte. I 2006 er de bedre enn noensinne.
    07. juni 2007
  • 07 Juni 2007 - 01:01

    Spar 275 kroner på edle bobler

    Denne måneden kan du skaffe deg en luksuschampagne av de sjeldne til to tredeler av polprisen.
    07. juni 2007
  • 06 Juni 2007 - 01:01

    Spansk muskelkraft

    Når saftig kjøtt fra grillen får følge av krydret barbequesaus nytter det ikke med boksvin.
    06. juni 2007
  • 31 Mai 2007 - 01:01

    Super billigburgunder

    Burgundere er aldri billige, men denne hvite utgaven gir masse vin for pengene.
    31. Mai 2007
  • 30 Mai 2007 - 01:01

    Prisgunstig med favorittpotensial

    En hvit italiener til hundrelappen som passer til så vel picnickurven som på festbordet er ukens anbefaling.
    30. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 01:01

    Superspanjol til superpris

    Ukens godbit er en spansk hvitvin som ikke bare er best i sin klasse men også det aller beste kjøpet.
    24. Mai 2007
  • 23 Mai 2007 - 01:01

    Like billig som i Strømstad

    Denne smaksrike australieren er satt ned i pris akkurat nå når grillsesongen går mot sine aller største høyder.
    23. Mai 2007
  • 22 Mai 2007 - 12:10

    Essensen av classico

    Castello di Monsanto er kanskje den mest erkeklassiske av alle classico'ene, og det til tross for at den ble laget etter en ulovlig resept i 18 år.
    22. Mai 2007
  • 21 Mai 2007 - 10:09

    Svensk seier i VM for sommelierer

    Andreas Larsson var der norske Robert Lie skulle vært, nemlig øverst på seierspallen i VM for vinkelnere.
    21. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 10:30

    Slapp av på 17. mai

    La årets 17. mai-fest bli en uformell sammenkomst med noe smågodt å bite i, akkompagnert av viner tilpasset så vel anledning som matfølge og budsjett.
    16. Mai 2007
  • 14 Mai 2007 - 01:01

    Billigere enn tax free

    Hvis du er rask på bestillingsknappen, rekker du å få tak i denne råbillige champagnen til 17. mai-festlighetene. Eller nøye deg med det gode alternativet.
    14. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 15:07

    Jordbær til frokost den 17

    På nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:57

    Sprudlende 17. mai

    Hva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:31

    Lettvint og godt den 17.

    Hvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
    10. Mai 2007