Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 November 2007 - 12:52

    Bordeaux til spottpris

    Denne vinen koster mindre på taxfreebutikken enn hva du må ut med alle andre steder i verden.
    15. november 2007
  • 15 November 2007 - 01:01

    Chiantirøverkjøp

    Denne lekre og rimelige chianti classico riserva'en er nå tilgjengelig i alle fullsortimentsbutikker.
    15. november 2007
  • 14 November 2007 - 01:01

    Portugisisk varme

    Ukens vin byr på usedvanlig mye for pengene. Og så finnes den i alle polutsalg.
    14. november 2007
  • 08 November 2007 - 01:01

    Prisgunstig kandidat til kjelleren

    En vintage portvin til drøyt 300 kroner er veldig billig. Denne gir både glede i dag og de neste 15-20 årene.
    08. november 2007
  • 01 November 2007 - 01:01

    Skjulte skatter fra Alsace

    Denne uken blir du kjent med noen muskelbunter av noen rieslinger.
    01. november 2007
  • 31 Oktober 2007 - 01:01

    Rimelig og godt fra down under

    Shiraz og cabernet sauvignon slåss om oppmerksomheten som Australias beste druer, og våre to utvalgte gir begge veldig god valuta for pengene.
    31. oktober 2007
  • 30 Oktober 2007 - 10:01

    Ut av varmen - opp i høyden

    For Philip Shaw er skyer blitt et tegn på suksess. Så heter vingården hans også Cumulus.
    30. oktober 2007
  • 25 Oktober 2007 - 01:01

    Champagnekupp

    Denne uken anbefaler vi en strålende champagne til en like fantastisk pris.
    25. oktober 2007
  • 24 Oktober 2007 - 01:01

    Californisk røverkjøp

    Denne prisgunstige californieren har faktisk en unik historisk verdi.
    24. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 15:52

    Ny spalte og spaltist

    Som innehaver av Norges største samling av kokebøker er Per A. Borglund svært godt kvalifisert til å være Apéritifs kokebokanmelder.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 15:50

    Gladbok om kokebøker

    Få kokebøker er så underholdende å lese som 100 år med kokebøker.
    22. oktober 2007
  • 18 Oktober 2007 - 14:06

    Riesling til halv pris

    Det er noen skikkelige lekkerbiskener av noen rieslinger i taxfreebutikken om dagen. Billige er de også.
    18. oktober 2007
  • 18 Oktober 2007 - 01:01

    Strålende til sjømaten

    Hvis du ikke har oppdaget den tørre sherryens fantastiske muligheter på matbordet, vil du gjøre det nå.
    18. oktober 2007
  • 17 Oktober 2007 - 01:01

    Knallkjøp fra Piemonte San Biagio

    Dolcetto og barbera til hundrelappen og en barolo til det dobbelte er rett og slett "klikk og kjøp".
    17. oktober 2007
  • 15 Oktober 2007 - 15:29

    Vinstil i forandring

    Klimaforandringene må ta skylda - eller æren - for at nebbiolo i dag gir mer av alt til de store baroloer og barbarescoer.
    15. oktober 2007
  • 11 Oktober 2007 - 17:24

    Velfortjent honnør til Hellstrøm

    Knapt noen nordmann fortjener Frankrikes høyeste orden, Æreslegionen, mer enn Eyvind Hellstrøm.
    11. oktober 2007
  • 11 Oktober 2007 - 01:01

    Verdens beste søtvin?

    Denne vinen er nå amerikanerne "villige til å drepe for". Og til litt høyere pris enn det vi må ut med her.
    11. oktober 2007
  • 10 Oktober 2007 - 01:01

    Nye billigfavoritter

    Sørfransk rødvin behøver ikke komme fra en boks for å være billig. Disse to er i tillegg bedre enn de fleste.
    10. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 01:01

    Med livet som innsats

    San Patrignano skaper ikke bare en fremtid for sine beboere, men også for Emilia-Romagnas vinrenommé.
    04. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 01:01

    En dønn ærlig vin

    Det er så deilig å oppdage at det også finnes viner med særpreg i oseanet av viner under hundrelappen.
    03. oktober 2007
  • 27 September 2007 - 01:01

    Gledelig gjensyn

    Lammesesongen blir ikke den samme uten minst et gjensyn med denne legendariske vinen.
    27. september 2007
  • 26 September 2007 - 01:01

    Dette er de rimelige høstvinene i 2007

    Når vi nå setter definitiv sluttstrek for sommeren, ønsker vi samtidig alle høstens deilige viner velkommen.
    26. september 2007
  • 24 September 2007 - 18:10

    Frodig og raus ambassadør

    Emmas Drømmekjøkken i Tromsø har ofte vært ambassadør for fylkets matprodusenter med ambisjoner. Nå er det de nordnorske potetene og det fantastiske alpelammet fra Lyngen det rause kjøkkenet omfavner.
    24. september 2007
  • 20 September 2007 - 14:08

    Svinekoteletter i epleskrud

    Det skal ikke mange håndgrepene til for å løfte en høstblek svinekotelett til større smakshøyder. Med en godt tilpasset og litt kreativ saus, og ikke minst - en velvalgt vin i glasset er kvelden reddet.
    20. september 2007
  • 20 September 2007 - 09:47

    Rioja-kupp

    Denne måneden byr vi på en rioja reserva som overgår mang en gran reserva i kvalitet.
    20. september 2007