27 Mars 2015 - 13:39
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
27. mars 2015
-
27 Mars 2015 - 13:38
Nyheter på spesialpolet april 2015 - riesling fra Rheinhessen, Nahe, Pfalz, Baden og Franken
27. mars 2015 -
26 Mars 2015 - 11:04
Vi har smakt det beste fra taxfree - hvitvin og musserende
26. mars 2015 -
26 Mars 2015 - 11:03
Vi har smakt det beste fra taxfree - rødvin og rosévin
26. mars 2015 -
26 Mars 2015 - 06:00
Dette er den ultimate påskevinen
Den kommer fra Toscana og finnes i flere versjoner og prisklasser. Dessuten har den fast hylleplass i mange pol.26. mars 2015 -
25 Mars 2015 - 06:00
Her har du påskefavoritten i boks
En miks av barbera og nebbiolo gir en boksvin med flott karakter.25. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:29
De beste rødvinsboksene påsken 2015 - Italia, Toscana og Piemonte
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:28
De beste rødvinsboksene påsken 2015 - Italia, Veneto
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:27
De beste rødvinsboksene påsken 2015 - Italia, Puglia og øvrige områder
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:26
De beste rødvinsboksene påsken 2015 - Spania og Portugal
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:25
De beste rødvinsboksene påsken 2015 - Frankrike
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:24
De beste rødvinsboksene påsken 2015 - øvrige land
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:23
De beste hvitvinsboksene påsken 2015 - alle områder
22. mars 2015 -
22 Mars 2015 - 13:22
De beste rosévinsboksene påsken 2015 - alle områder
22. mars 2015 -
19 Mars 2015 - 06:00
La baroloen få en pause. Prøv denne i stedet
Sagrantino fra Montefalco er en av Italias skjulte vinskatter. Et funn for kjelleren og det til svært gunstig pris.19. mars 2015 -
18 Mars 2015 - 10:00
Tilfører enda mer raffinement
Nå når Cristina Forner Vives er alene om beslutningene for Marqués de Cáceres, kan hun leve ut drømmene hun har båret lenge. Det har resultert i to moderne og nyvinnende Rioja-viner som heter Excellens.18. mars 2015 -
18 Mars 2015 - 06:00
Denne barberaen må du prøve
Dens herlige kirsebærfrukt og leskende karakter gjør den til en super matvin.18. mars 2015 -
15 Mars 2015 - 19:49
Stoppet flukten fra kokk- og servitør
Opplæringskontoret for restaurant og matfag i Nordre Nordland bruker stipender for å lokke elever til kokk- og servitørfaget.15. mars 2015 -
12 Mars 2015 - 09:25
Dette skjer med smaken din
Det er ikke bare hår og hud som endres med alderen, også smaken svekkes.12. mars 2015 -
12 Mars 2015 - 06:00
Bedre enn dette blir knapt østerriksk riesling
Hirtzberger er ikke bare et geni med grüner veltliner. Deres rieslinger er også i den absolutte toppklasse.12. mars 2015 -
12 Mars 2015 - 01:00
Verdens beste kokk viser sine kunstner
Det er Oro Restaurant som åpner kjøkkenet for at Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen skal få vise fram sine vinnerretter.12. mars 2015 -
11 Mars 2015 - 13:55
Denne produsenten er en mester med rieslingdruen
De svært så lagringsdyktige rieslingene til Salomon Undhof i Kremstal henter kraften fra et helt unikt jordsmonn og mikroklima.11. mars 2015 -
11 Mars 2015 - 06:00
Taxfree-priser i polhylla
Denne vinen er nå 50 kroner billigere enn for tre år siden. I tillegg er den knallgod. Løp og kjøp.11. mars 2015 -
09 Mars 2015 - 10:20
Gir grisene lengre og lykkeligere liv
Jon Inge og Lene Skyrudsmoen har trolig de lykkeligste grisene i landet. Griser som lever ute året rundt og som dessuten får leve lengre og vokse seg feitere saktere enn de fleste andre. Det gir seg selvsagt utslag i smaken og spesielt for deres sjeldne m09. mars 2015 -
05 Mars 2015 - 06:00
Så sykt gode viner som disse må du lete lenge etter
Som alt annet godt her i livet er det svært små volum av Claude Dugats viner, men det er all grunn til å prøve å sikre seg i alle fall en smakebit.05. mars 2015