04 Februar 2015 - 14:30
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
04. februar 2015
-
04 Februar 2015 - 14:19
Inviterer til vinvarme på brygga
Aker Brygge og Tjuvholmen byr på ekstra varme denne helgen når det inviteres til Oslo Vinfestival.04. februar 2015 -
04 Februar 2015 - 14:10
Nyheter på spesialpolet februar 2015 - hvite burgundere
04. februar 2015 -
04 Februar 2015 - 14:09
Nyheter på spesialpolet februar 2015 - røde burgundere
04. februar 2015 -
03 Februar 2015 - 17:03
Vant med en drink alle kan lage
Barsjef på First Hotel Grims Grenka, Mathias Alsén, skal representere Norge i Bacardi Legacy Cocktail Competition.03. februar 2015 -
03 Februar 2015 - 13:42
Denne supre sørafrikaneren finnes i alle polutsalg
Den er laget av en av Sør-Afrikas beste produsenter og byr på solid valuta for pengene.03. februar 2015 -
03 Februar 2015 - 09:19
Hjemmebrygger vant med vellagret ølsmak
Best av de hundrevis av hjemmebryggete ølene som var utstilt sist helg er et fem år gammelt øl av typen strong ale.03. februar 2015 -
31 Januar 2015 - 19:10
Kinn Kveldsbris og Ringnes Julebokk er Årets Øl
Det første vant prisen for Årets Nykommer og julebokken er publikumsfavoritten blant 134 påmeldte øl.31. januar 2015 -
29 Januar 2015 - 06:00
Nysgjerrig på sherry? Da skal du begynne med denne
Sherry er en vinstil du må venne deg til. Prøv denne fruktige og deilige vinen og bli overbevist.29. januar 2015 -
28 Januar 2015 - 19:50
Ørjan Johannessen sikret Norges 5. Bocuse-gull
Kaggestads metode funket. Fire års arbeid har gitt frukter for kokken fra Austevoll.28. januar 2015 -
28 Januar 2015 - 14:12
Han leder verdens beste restaurant
Det er i hvert fall mannen 512 av verdens fremste kokker har satt øverst på sin liste. Og det er ingen skandinaviske blant de ti beste.28. januar 2015 -
28 Januar 2015 - 06:00
Vin som er perfekt for et stramt budsjett
Disse spanske vinene er usedvanlig godt priset og har dessuten mye god smak.28. januar 2015 -
27 Januar 2015 - 12:29
Topptrent og med gull i blikket foran kokke-OL
Ørjan Johannessen har bare ett mål under Bocuse d’Or 2015 og det er å vinne.27. januar 2015 -
26 Januar 2015 - 14:28
Fikk du favoritten din på topp?
Her ser du hvilke øl som fikk flest stemmer i årets kåring av nordmenns favorittøl.26. januar 2015 -
26 Januar 2015 - 10:47
Brasserie Frances servitørlærlinger til topps
Under Norgescup 2015 var det Brasserie Frances servitørlag som stakk av med seieren.26. januar 2015 -
23 Januar 2015 - 10:30
Hva med å prøve whisky til suppen
Mulligatawny-suppe er en klassiker fra det indo-britiske kjøkken og nærmest udødeliggjort av en viss grevinne og hennes hovmester.23. januar 2015 -
22 Januar 2015 - 10:19
Laget den beste cocktailen
Truls Thomsen fra Stavanger vant prisen for beste cocktail i Beefeater-finalen i London.22. januar 2015 -
22 Januar 2015 - 06:00
Dette er en bordeaux som alle har råd til
Den gunstige prisen til tross har den likevel veldig godt lagringspotensial. Og smaker fortreffelig allerede.22. januar 2015 -
21 Januar 2015 - 11:12
Er amarone til under 200 kroner ekte?
Nordmenn elsker amarone og all annen vin som smaker søtt og sterkt. Det er imidlertid grunn til å tro at ikke alt er like ekte vare som det gir seg ut for.21. januar 2015 -
21 Januar 2015 - 11:10
Mener hver fjerde flaske italiensk rødvin er juks
Aldo Steccanella mener at de populære appassimentovinene er ren svindel. De utgjør minst 25 prosent av all italiensk rødvin fra Vinmonopolet.21. januar 2015 -
21 Januar 2015 - 06:00
Et av Sør-Frankrikes aller beste kjøp
Nyhet i basis i januar. Her er det bare å fylle opp månedens kvote. Du får mye vin for pengene.21. januar 2015 -
19 Januar 2015 - 19:21
Nordmann lager bedre vin enn naboene i Sør-Rhône
Even Bakke lager fine wine i bulkvinområdet Ventoux og dokumenterer at det ikke er så mye som skal til for å løfte denne regionen opp fra sitt hverdagslige image.19. januar 2015 -
15 Januar 2015 - 06:00
Unn deg en fantastisk hvit start på året
Denne hvite burgunderen er det som trengs nå. Om et halvt år eller om fem. Den har mye å by på.15. januar 2015 -
14 Januar 2015 - 20:22
Skal vise hvordan en vinkelner jobber
Målet for konkurransen Young Sommelier of the Year er å vise fram dette spesielle yrket, og nå også for et større publikum.14. januar 2015 -
14 Januar 2015 - 18:10
Charlies vinetiketter lever videre
Med det grusomme terrorangrepet i Paris forsvant også tre av Frankrikes friskeste vinetikettdesignere. Men selve etikettene skal fortsatt brukes.14. januar 2015