04 Mars 2015 - 12:00
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
04. mars 2015
-
04 Mars 2015 - 11:59
Nyhetene på polet mars 2015 - hvitvin, musserende og rosévin
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 11:58
Nyhetene på polet mars 2015 - rødvin
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 11:57
Nyhetene på polet mars 2015 - øl
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 11:56
Nyhetene på polet mars 2015 - øvrige varer
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 06:00
Knallkjøp fra Sør-Italia
Denne vinen er ikke bare et veldig godt kjøp, den er også laget etter så naturlige prinsipper som mulig.04. mars 2015 -
03 Mars 2015 - 17:07
Nå må han trene til to konkurranser
Mathias Thoresen fra Brasserie France skal representere Norge i WorldSkills i Brasil.03. mars 2015 -
02 Mars 2015 - 17:15
Tar med seg komle til Milano
Christian André Pettersen fra Spiseriet i Stavanger skal representere Norden i S.Pellegrino Young Chef 2015.02. mars 2015 -
26 Februar 2015 - 06:00
Barolo som smaker som en grand cru burgunder? Ja, takk!
Med en slik barolo som denne får du en smak av både nebbiolo og pinot noir.26. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 10:05
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Her er våre 13 forslag til thaiinspirerte middagsretter.25. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 06:00
Prøv denne supre vinen til torsk
Om du absolutt vil ha rødvin til torsk, gjør denne en god jobb.25. februar 2015 -
22 Februar 2015 - 18:17
Naturvin, melk og hasj
Naturvin er den mest omdiskuterte vintrenden de siste årene. Og hvor frontene er som hardest.22. februar 2015 -
19 Februar 2015 - 06:00
En Gaja til 215 kroner? Ja, det er helt sant
Angelo Gaja har for mange vinelskere guddommelig status. Om du ikke er blant dem ennå, kan du for en rimelig penge teste deg selv.19. februar 2015 -
18 Februar 2015 - 06:00
Dette er et av polets aller beste kjøp
En seriøs rødvin med lagringspotensial og gode bordmanerer til 120 kroner er ikke hverdagskost. Den finnes i mange polhyller.18. februar 2015 -
17 Februar 2015 - 10:50
En av Norges beste restauranter ligger på Kolbotn
En kort togtur fra Oslo S og du er i de aller beste hender hos Bent-Åge Rustad og hans team. Ikke rart kolbotnfolk holder seg hjemme.17. februar 2015 -
17 Februar 2015 - 06:32
Møt mannen bak de etterspurte japanske whiskyene
Ichiro Akuto er beskjeden på flere måter. Likevel ypper han seg mot gigantene i japansk whiskyindustri. Og han har sterke kort på hånden – også i møtet med skotter.17. februar 2015 -
16 Februar 2015 - 09:51
Øyvind Rage fra Bristol vant det første «miksemaraton»
60 bartendere mikset flere enn 100 drinker i tidenes første The Truth Cocktail Competition. Bristolbartenderen holdt helt ut.16. februar 2015 -
13 Februar 2015 - 14:13
Toretters for 250 kroner over hele landet
I alt 40 restauranter i Oslo og noen andre steder er gått sammen om å tilby nye og gamle gjester ekstra gunstig priset meny.13. februar 2015 -
12 Februar 2015 - 10:45
Dette funnet kan forandre vinhistorien
Funnet av 15.000 godt bevarte og 3000 år gamle druesteiner på Sardinia kaster nytt lys over vinhistorien.12. februar 2015 -
12 Februar 2015 - 10:31
Nøgne Ø blir større
Grimstad-bryggeriet utvider på samme adresse som det har vært brygget øl i 10 år. Og kan snart by på mer enn øl.12. februar 2015 -
11 Februar 2015 - 13:55
Du slipper ikke unna (rosa) bobler
På lørdag er det Valentine. Her er tips til hvordan du skal komme «unna» på en god måte.11. februar 2015 -
11 Februar 2015 - 06:00
Denne vinboksen er nå blant de beste
En aldri så liten oppstramming kan alle ha godt av, også boksviner. Det har i alle fall hjulpet denne.11. februar 2015 -
08 Februar 2015 - 21:50
Norges beste vinkelner jobber på stjernerestauranten Ylajali
Simon Zimmermann, til daglig vinkelner på Ylajali, sikret seg NM-tittelen i sitt tredje forsøk. Fra før av har han seier i et nordisk mesterskap å skilte med.08. februar 2015 -
05 Februar 2015 - 10:00
Taxfreebutikkens beste kjøp er et øl
Du kan plukke med deg 10 flasker av dette ølet og dermed spare nesten tre hundrelapper.05. februar 2015 -
05 Februar 2015 - 06:00
Dette er vinterens kuleste nyheter
Hæ, en åtte år gammel sauvignon blanc fra Piemonte og en «rådyr» barbera – er det noe å mase om. Ja, faktisk.05. februar 2015