Med seg denne ene kvelden – 7. april – har Ørjan Johannessen sin mentor, tidligere sjef og Bocuse de Bronze-vinner fra 1997, Odd Ivar Solvold. De lover at de blir årets restaurantkveld, og at menyen som presenteres ikke finnes maken til. Ørjan og Odd Ivar presenterer et potpourri over retter som de laget til tre ulike Bocuse d’Or konkurranser.
Les mer om hvordan han sikret seg seier i verdens tøffeste kokkekonkurranse
Her er menyen som koster 3250 kroner per person inkludert drikke, petits fours og et signert eksemplar av Ørjan Johannessens kokebok:
Pasta Caviar
Kongekrabbe - purre - rug - egg
Vinnerrett Bocuse d’Or 2015
Fjellørret - trøffel - pepperrot - løk
Vinnerrett Bocuse d’Or 2015
Sjøtunge - artisjokk - løyrom – agurk
Vinnerrett Bocuse d’Or Europa 2012
Perlehøne - steinsopp - andelever - løk
Vinnerrett Bocuse d’Or 2015
Oster med flatbrød og aprikos