Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Du kan lage deilige burgere av kyllingkjøttdeig. Med tilbehøret i denne oppskriften får du et saftig og godt måltid som alle burgerelskere vil sette stor pris på.
Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder. Du kan også bruke stekepanne
Server kyllingfileten med bechamelsaus og stekt sopp og rotgrønnsaker. Vi kan garantere stor matglede rundt bordet.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.
Kyllingbryst kan brukes til det meste. Dette tipset er enkelt, lettlagd og ikke minst deilig.
Kan kyllingfilet kombineres med reker og asparges. Så absolutt.
Legg kyllingfileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen samtidig som du trenger mindre kjøtt.
Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag.
Denne kyllingretten er proppfull av smaker. Derfor trenger du bare godt brød ved siden av.
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, kjøttpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.
En kyllinggryte som i Kashmir, der hvor Nord-India og Nord-Pakistan møtes, er full av varme og aromatiske kryddere.
Når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde - her med kylling, sopp, chorizo og krabbe.