Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Lag denne deilige gryten med kylling og du vil ikke angre. Den smaker himmelsk godt. Det kommer den du deler den med til å være enig i, garantert.
Sterkt og søtt dominerer denne retten som er en super måte å løfte det litt anonyme kylllingkjøttet på. I god karibisk tradisjon.
Morsomme små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. De passer perfekt til å servere til Halloween-festen, barnebursdag og selvfølgelig 17. mai.
Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.
Tandoori murgh er en av Nord-Indias mest populære retter. Den lages i en tandoor-ovn. Stekeovn fungerer også godt.
Kyllinglår og ovnsstekte poteter som bader i en hjemmelaget chilisaus er rock'n roll i all sin enkelhet. Ha gjerne en salat på lur.
Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen. Denne appelsinfylte kyllingen er ikke noe unntak. Følg oppskriften så får du smake det.
Hvis du har tenkt å grille og vil ha maten ferdig raskt skal du tre kyllingfilet på grillspyd.
Kalkun kan meget vel benyttes som basiskjøtt i gryteretter. For selv om kjøttet i seg selv ikke har så mye smak vil det sammen med de øvrige ingrediensene være med på å skape en smaksrik og flott gryterett.
Det tandre, men saftige kyllingbrystkjøttet får her smaksrikt følge fra søtpotet og rødvinskokte pærer.
Grillfesten er bare en liten anstrengelse unna. Det gjelder selv om du bruker rå kyllinglår, for de lager seg selv på grillen sammen med båtpotetene.