En deilig suppe der hønsekraft er utgangspunktet før den får besøk av poteter og agurk.
En deilig suppe der hønsekraft er utgangspunktet før den får besøk av poteter og agurk.
Server denne suppen gjerne kald. Den smaker også veldig godt varm hvis du ønsker det. Du kan variere grønnsakene. I denne oppskriften har vi blant andre brukt erter, poteter og tomater.
Ved å kverne hønsekjøttet og grønnsakene får du en naturlig tykk og legert suppe. Du kan derfor droppe egg og fløte, men det bidrar til å runde av smaken og gjøre den mer kremete.
Denne suppen smaker helt nydelig. Husk at du må koke høns for å få den gode kraften som suppen er laget av.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.
En fransk klassiker som setter høns i forsetet. Alltid velkomment.
Du må lage denne hønsesuppen selv om det tar litt tid før du kan servere. Men du kan gjøre mange andre ting mens det hele lager seg selv på ovnen.
Denne suppa har sitt opphav i Andalusia. Den er enkle å lage, men smaker deilig.
Denne suppa har sitt opphav i Afrika. Og det vil kjenne på smaken for den er eksotisk.
Denne suppen bør du absolutt lage. Hønsekjøttet smaker deilig sammen med alt det andre du skal ha i.
Denne hønsesuppen med sterkt indisk preg lager du raskt. Vi lover deg et herlig måltid.
Høns stroganoff har du kanskje aldri hørt, Vi kan love at det smaker deilig.