- Om du bruker den tykkeste delen på laksefileten, deles den på langs slik at du får 2 cm tykke stykker.
- Pensle laksestykkene og squashskivene med olje.
- Marinade: Bland sammen salt, chilipepper og sesamfrø på en tallerken.
- Vend laksestykkene i denne blandingen.
- Stek laksestykkene maks 30 sekunder på hver side over sterk varme på grillen eller i stekepanne.
- Stek squashskivene på grillen samtidig.
- Lag en dressing av Dijonsennep, honning, vann, soyasaus og olivenolje. Røres godt sammen.
- Drypp dressingen over squashskivene, legg laksebitene på toppen og drypp litt av dressingen på toppen og avslutt med litt sesamfrø.
Tips:
Server kokt ris eller potet ved siden av.
Her finner du mange andre deilige retter med laks
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig