- Steinbiten skjæres i serveringsstykker og vendes i litt hvetemel tilsatt salt og pepper.
- Stekes gyllen i smør/olivenolje på middels varm panne til den er gjennomstekt.
- Ta fisken ut og hold den varm.
- Sjampinjongen skjæres i skiver og surres i smør/olivenolje.
- Tomatene skjæres i båter eller halvdeler og has i pannen sammen med soppen. La surre 2 minutter og tilsett fiskekraft og hvitløk.
- Kok opp og inn i 10 minutter. Tilsett sukkererter det siste minuttet.
- Smak til med salt og nykvernet pepper.
- Tilsett frisk basilikum før servering
- Server sopp-tomatblandingen til steinbiten.
Tips:
Prøv å bytte ut hvetemelet med polentagryn, det gir en sprø fin stekeskorpe.
Her er andre retter med steinbit du må prøve
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig