- Sett stekeovnen på 150 grader.
- Pisk sammen ingrediensene til dressingen. Skjær fisken i serveringsstykker og pensle hvert stykke med ca 1 ts av dressingen.
- Dryss over salt og pepper.
- Legg fisken i en smurt ildfast form med skinnsiden opp (om fileten har skinn).
- Sett fisken i ovn og stek den ca 10 minutter eller til den er ferdig.
- Tips: Alternativt kan du steke den i olje i panne på skinnsiden i 5-8 minutter til skinnet er sprøtt, for så å snu den og ettersteke noen minutter.
- Skjær gulrot, kålrot og vårløk i juliennestrimler eller bruk en kjøkkenmaskin som har denne funksjonen.
- Ha grønnsakene i en bolle og drypp noe av dressingen over.
- Anrett fisken og grønnsakene på en tallerken og fordel resten av dressingen over.
- Legg på en syltynn skive ristet brød.
- Dryss til slutt friske urter over.
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her finner du mange deilige retter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig