- Kok opp kraften sammen med krydderet og hvitvinen.
- La den småkoke i ca 20-30 minutter og sil kraften.
- Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver.
- Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 30 sekunder.
- Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.
- Skjær fisken i passe serveringstykker. Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige.
- Legg grønnsakene i pannen sammen med fisken.
- Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen.
- Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene.
- La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme og server umiddelbart med godt brød eller poteter.
Tips:
I stedet for steinbit kan du bruke torsk eller sei, eller en blanding av flere fiskesorter.
Her finner du flere oppskrifter på fiskegryter
Lyst på en annen rett med steinbit
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig