Byggbrød med tranebær og hasselnøtter er et sunt og grovt brød. Brødet passer ypperlig til en god ost eller en varm suppe.
Byggbrød med tranebær og hasselnøtter er et sunt og grovt brød. Brødet passer ypperlig til en god ost eller en varm suppe.
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Ciabatta er godt med pålegg til lunch og fint å ha med på piknik. Varier fyllet med oliven, soltørkede tomater, ost, nøtter eller krydder.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Gjør som franskmennene. Lag et spennende og deilig brød som du skjærer i biter, men som likevel henger sammen. Det er deilig med valnøtter i Du kan bruke det til ost, supper og salater.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.
Har du brødrester til overs? Da kan du lage disse godbitene som egner seg ypperlig som tilbehør til suppe, salat eller en god pastarett.
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Egg i rundstykke betyr nybakt loff og hardkokt egg. Bakt sammen passer de meget godt til påskefrokosten eller som turmat.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
Grissini kan du selvfølgelig kjøpe, men de blir mye bedre hvis du lager de selv. Det er utrolig enkelt. De passer utmerket som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.