Alle liker hjemmebakt brød! Her gir vi deg oppskriften på et brød som er lynkjapt lage. Deigen trenger ikke heve seg.
Alle liker hjemmebakt brød! Her gir vi deg oppskriften på et brød som er lynkjapt lage. Deigen trenger ikke heve seg.
I Hellas er brød en svært så viktig del av måltid. Lag dette deilige brødet med yoghurt, honning, valnøtter og selvfølgelig oliven. Du vil ikke angre.
Selvfølgelig kan du kjøpe halvstekte baguetter. Men de du selv lager ved å følge vår oppskrift smaker langt bedre.
Pariserloffen er tilbake for fullt etter at den var veldig på 70- og 80-tallet. Loffen er luftig og spør samtidig. Passer utmerket ved siden av skalldyr, Gjerne også til supper og salater. Her er den enkle oppskriften.
Grissini er sprø brødpinner. Det har alle erfart som har besøkt restauranter med ekte italiensk mat. Du kan selvfølge kjøpe de ferdig. Langt bedre blir de hvis du lager de selv, og det er utrolig enkelt. De passer veldig godt som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
For finner er rugbrød en basisvare som mange ikke kan leve uten. Det er et stort utvalg i de finske butikkene og det finnes alternativer for enhver smak. Her er oppskriften så du kan lage ditt eget.
Her er oppskriften på et grovbrød med ekstra god smak. Du skal nemlig ha i valnøtter, linfrø og solsikkefrø. Alle vil elske dette brødet.
Det er enkelt å lage ditt eget hvitløksbrød. Bare følg den enkle oppskiriften.
Med oppskriften på grove brytebrød kan du glede alle rundt bordet. Med deigen kan du også bake to brød.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Et urtebrød hører hjemme på så vel frokostbord som et koldtbord. Topp til supper eller vegetarretter.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.
Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.