- Bland mel, salt og sukker i bakebollen. Rør gjæren ut i lunkent vann. Hell gjæren i melblandingen sammen med oljen, og elt deigen til den er smidig. Ha eventuelt i mer mel eller vann til deigen slipper bollen.
- Hev deigen under plast på et lunt sted til den er dobbelt så stor (ca. 40 minutter).
- Del deigen i 32 like store deler. Til hver hare trenger du to deler. Lag to dråpeformede stykker. Skjær et snitt i hvert stykke, fra den spisse til den butte. Fest stykkene mot hverandre, slik at de butte endene blir henholdsvis kropp og hode, mens spissene blir ben og ører. Sett harene til etterheving (20–30 minutter).
- Pensle påskeharene med egg og stek dem midt i ovnen ved 225 °C i ca 10 minutter. Avkjøl på rist.
Brød kan bakes i krukke - må prøves
Dette brødet er som et måltid i seg selv
Ost i loffdeigen gir ekstra smak