Sett stekeovnen på 200 grader. Du trenger en rund form, ca. 22 cm i diameter.
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør i vann, smeltet smør og kesam.
Smør formen og strø den med solsikkefrø. Ha i deigen. Strø over solsikkefrø.
Stek brødet i nedre del av ovnen i ca. 1 time, til du kjenner det er gjennomstekt (hører en hul lyd når du banker fra bunnen).
Avkjøl brødet på rist.
Alle kan bli en dyktig brødbaker
Er du klar for å prøve surdeig?
Brød kan bakes i krukke - må prøves
Dette brødet er som et måltid i seg selv
Ost i loffdeigen gir ekstra smak
Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt
Rug og spelt gir maksimalt med smak
Se alle våre andre gode brødoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig