- Bland alle ingredienser i bakebollen.
- Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk eterhvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Deigen er eltet nok når den er smidig og har en blank overflate. Dekk bakebollen med plast, og la den stå på benken cirka 1 time.
- Kok eggene i 5 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
- Del deigen i 12 emner og trill dem til runde kuler. La dem hvile i 15-20 minutter.
- Form bollene til pølser og legg dem rundt hvert sitt egg.
- Legg rundstykkene på stekeplate kledd med bakepapir, og la dem heve til dobbelt størrelse.
- Pensle rundstykkene med egg og pynt med valmue- eller sesamfrø.
- Stek dem midt i ovnen på 200 °C i 10 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.
Overrask med spennende rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker
Og vi har flere fristende oppskrifter på scones
På jakt etter flere oppskrifter med egg? Sjekk her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig