Den indiske risretten biryani lages som regel med kjøtt, men her er det røykt kolje som får æren.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Den indiske risretten biryani lages som regel med kjøtt, men her er det røykt kolje som får æren.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Ingen kjøpeprodukter kan hevde seg mot den hjemmelagede varianten av majones. Den holder seg lenge i kjøleskapet og du kan krydre den i utallige varianter.
Grillet norsk mais og tilbehøret som får den norske maisen til å skinne
Fiskegrateng blir ekstra festfin med alt du har i og legger oppå denne gratengen.
Buffalo sauce trengs for å lage perfekte buffalo wings enten du bruker kyllingvinger eller blomkål
Sett fart på smaksløkene og blomkålen med denne oppskriften. Valg av hot sauce avgjør hvor mye fart det blir.
En klassisk ranchdressing har en lett syrlig smak og er perfekt som dip til grønnsaker eller tilbehør til kjøtt og fisk.
Perfekt til fredagstacoen, nachos eller rett og slett kjøttboller. Kjapt å lage.
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Ajvar er en paprikadipp eller -saus som du kan bruke i mange forskjellige sammenhenger.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.