Bak potetene i 60 minutter ved 200 grader. Del i to. Grav ut innmaten.
Legg de halve potetskallene på et bakebrett. Ha 1 ts smør oppi hvert skall og stek i 15 minutter til skallene er sprø.
I mellomtiden blander du potetmassen med fløte, most ost og sennep. Fordel dette oppi potetskallene. Sett dem inn i ovnen igjen i 10 minutter.
Smelt spinaten i litt smør i en panne og legg på toppen av de fylte potetskallene. Topp med hakkede valnøtter.
Tips:
For ekstra kick bytt ut sennep med sriracha.
Tips:
Denne retten kan også lages av potetrester. Varm potetene lett i stekeovnen. Følg deretter oppskriften. Beregn 2-3 poteter per porsjon avhengig av størrelse.
Se våre andre oppskrifter på bakepoteter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig