Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
I denne oppskriften møter den milde og friske smaken av skrei den spenstige og sterke smaken av chorizo.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Denne deilige potetretten er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt. Den består av potet, løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Rosastekt hjortefilet smaker himmelsk. Server den med sellerirotpuré, sopp og unn deg et glass rødvin til.
Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Denne oppskriften blir enda bedre hvis du bruker bærekraftig kylling av god kvalitet