- Start med å flå tomatene: Kok opp vann. Lag et kryss i enden av hver tomat og dypp dem oppi 10 sekunder, og ha dem deretter over i iskaldt vann. Nå kan du rive av skinnet, ta ut frøene og kutte dem i terninger.
- Varm olje i en panne. Ha i løk og hvitløk og stek myk.
- Ha i tomatterninger, chili, bønner, krydder og oregano.
- La alt koke sammen noen minutter. Rør inn maiskorn.
- Smak til med salt og pepper.
- Pensle mais- eller hvetetortillas med margarin, smør eller olje.
- Pakk dem i folie og varm dem i stekeovnen ved 160 grader i ca. 10 min.
- Fyll lefsene med bønnesaus, rull sammen.
- Server burritos med strimlet salat, rømme, tomatsalsa, hjemmelaget guacamole og limebåter.
Flere oppskrifter med burritos
Tips:
Du kan også ha strimlet salat, rømme, tomatsalsa og guacamole på bønnesausen før du ruller sammen.
Tips:
Vil du ha kjøtt kan du tilsette rester av kylling, svin eller biff.
Tips:
Lomper kan også brukes i stedet for tortillas.