Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Fiskegrateng blir ekstra festfin med denne oppskriften.
En klassisk ranchdressing har en lett syrlig smak og er perfekt som dip til grønnsaker eller tilbehør til kjøtt og fisk.
Ajvar lages av paprika og aubergine, og er enkelt å lage hjemme. Slik lager du hjemmelaget versjon.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.