- Sett ovner på 225 grader varmluft
- Del squashen på langs i to like deler
- Skrap ut innmaten og ha den over i en sil hvor du klemmer ut vannet. Pass på at du ikke skraper ut for mye slik at skallet fortsatt er rund 1 cm tykt
- Finhakk løk og hvitløk, viktig at den er veldig finhakket. Ha den i en bolle sammen med avrent squashkjøtt
- Skjær eller riv opp brødskiven i små biter og finhakk tomatene
- Bland brød, tomat, oregano, egget og parmesanen sammen med squash og løk
- Klem over litt sitronjuice og krydre med salt og pepper, bland alt godt sammen
- Legg de uthulede squashene i en ildfast form, ringle olivenolje og litt salt over
- Fordel fyllet i squashene og stek dem i ca 15 minutter
- Ha pinjekjerner og litt sitronsaft på toppen og server
Les mer om Yotam Ottolenghi og boken Enkelt her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig