Er du blant de virkelig trofaste pinnekjøttelskere, kan du ikke vente til julaften med å smake på godsakene. Andre er sterkt uenig i dette og har et nærmest religiøst forhold til retten - i den forstand at den ikke skal røres før Sølvguttene har gjort sitt den 24.
Nå som årets pinnekjøtt testes for alt det er verdt i alle landets nettaviser, kan du gjøre dine valg slik at du er sikker på at du velger helt riktig til det store pinnekjøttmåltidet.
Det er mange valg som skal gjøres, produsent, røykt eller urøykt, damping eller koking, bjørkepinner eller stålrist. Eller som jeg, og foretrekker poteter i bunnen.
Det finnes snart like mange måter å gjøre det på som kokker.
Denne pinnekjøttoppskriften kreert av Hellstrøm er ekstra populær
Og det er vel og bra, for det vitner om engasjement, og det liker vi.
Se alle oppskriftene med pinnekjøtt - også restene
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig