Stek en kyllingfilet i 3-4 minutter på hver side i en stekepanne ved middels sterk varme. Ta opp fileten, pensle litt soyasus over og la den hvile i 10 minutter før du skjærer den i biter. Hold den varm.
Sett over nudler til kok.
Del broccoli og sjampinjong i biter.
Fres først broccoli og deretter sjampinjong i litt olje i wokpanne eller varm stekepanne.
Ha alt tilbake i pannen og varm opp sammen med soyasaus. Smak til med salt og pepper. Bland inn nudler eller server ved siden av.
Tips:
Server søt chilisaus til.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling
Mange deilige retter med nudler finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev