Nyt spennende spanske viner i harmoni med mat på SKAAL
Bli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Bli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenSondre Lerche benyttet pandemien til å videreutvikle kreativiteten sin og bevege seg inn i vinverdenen. Denne kvelden inviterer han til smaking av alle hans viner.
Les hele sakenSiste sjans til å smake hundrevis av trendsettende viner på årets mest saftige, velsmakende og engasjerende vinmesse.
Les hele sakenI basishyllene myldrer det formelig av naturviner fra østerrikske Heinrich om dagen, og det med flere druesorter og i flere prisklasser.
Les hele sakenPet nat er på alles lepper om dagen, og det ikke uten grunn. Disse sprudlevinene er saftige, crispy og ikke minst smakfulle. Våren står for dør, og etter denne smakingen vet du hvilke godbiter det er verdt å plukke med seg fra polet.
Les hele sakenInitiativet til Dirk Niepoort har nå fått flere avleggere – alle i litersflasker - gjennom samarbeid med like cool-e produsenter fra andre områder.
Les hele sakenOg poseformatet gjør vinen lett å frakte med seg.
Les hele sakenJeg kan love deg at du vil huske denne kombinasjonen lenge.
Les hele sakenJovisst kan du drikke nebbiolo om sommeren når den er så saftig og aromatisk som denne.
Les hele sakenSå god er den at den kunne selges i flaske til en langt høyere pris.
Les hele sakenNærmere Italia kommer du ikke i november! Bon Lios kjøkkensjef Cato Pedersen Wara tryller frem sicilianske retter i perfekt harmoni med Arianna Occhipintis episke viner.
Les hele sakenMark Angeli lager svært få flasker og mengden som kom til Norge er tilsvarende liten. Kanskje må du vente helt til neste år med å få din kvote, men det er vel verd ventetiden.
Les hele sakenMaster of Wine Mai Tjemsland guider deg gjennom jungelen av biodynamiske, økologiske og naturlige viner, slik at du kan finne din favoritt.
Les hele sakenEngelske viner til en smakfull meny komponert av Nedre Foss Gårds dyktige kjøkkensjef.
Les hele sakenOm du ikke har dristet deg helt over i naturvinens verden, skal du prøve denne eller de andre vinene fra samme produsent. De kommer med smaksgaranti.
Les hele sakenVinene til den sicilianske vinmakeren Arianna Occhipinti viser seg fra sin beste side når de nytes til Nedre Foss Gårds lekre femretters meny.
Les hele sakenSom vininteressert blir man indoktrinert med at gewürztraminer enten er for novisene eller bare en vulgær vinstil som ingen tar helt seriøst. Her er motbeviset. Eller en av de andre Alsace-vriene fra samme produsent.
Les hele sakenOm du er skeptisk til naturvin, blir alle fordommer grundig avvist med denne supre vinen. Rimelig er den også.
Les hele sakenChenin blanc fra de beste vinmarkene i Loire er solide kraftpakker som hamler opp med de meste smaksrike retter, enten det er sjømat, kjøtt eller vegetar.
Les hele sakenMatassa er alle naturvinelskeres førsteelsker. Tom Lubbe er mannen bak den magiske porteføljen fra denne sørfranske eiendommen som kan bli også din sommerforelskelse.
Les hele sakenBar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.
Les hele sakenNaturvin er vinstilen som kan forene øl- og vinfolket. Er du hekta allerede, blir du blidere enn noen gang før i møte med Lucy. Det ble i hvert fall jeg.
Les hele sakenFrappato er Sicilias svar på pinot noir. Og denne produsenten er i en klasse for seg.
Les hele sakenStockholm Brewing er et godt bevis på at barrierer mellom vin og øl kan brytes, og at det beste fra to leire kan kombineres. Deres unike øl etterlater ingen tvil om at konseptet er vellykket.
Les hele sakenOm du velger pinot noir-en eller shiraz-en er ett fett. Begge er knallgode viner til prisen som gir mersmak på det nye Australia.
Les hele sakenDisse naturlig framstilte sørspanske vinene kommer fra det som er Europas høyeste vinmarker. Derfor er de også i en klasse for seg.
Les hele sakenVirkelig gode kjøp er de også, og så er flere av dem i ditt nærmeste polutsalg.
Les hele sakenDruen er en annen, men få andre gir så langlivede viner som chenin blanc fra Loire.
Les hele sakenDe er svært friske og har moderat alkoholprosent. Dermed kommer stedskarakteren mer til sin rett.
Les hele sakenEn generasjon av yngre australske vinmakere søker seg vekk fra den litt svulstige vinstilen Barossa ofte forbindes med. Møt tre av dem.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Denne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenValpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Les hele saken