Nyt spennende spanske viner i harmoni med mat på SKAAL
Bli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Bli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenSondre Lerche benyttet pandemien til å videreutvikle kreativiteten sin og bevege seg inn i vinverdenen. Denne kvelden inviterer han til smaking av alle hans viner.
Les hele sakenSiste sjans til å smake hundrevis av trendsettende viner på årets mest saftige, velsmakende og engasjerende vinmesse.
Les hele sakenI basishyllene myldrer det formelig av naturviner fra østerrikske Heinrich om dagen, og det med flere druesorter og i flere prisklasser.
Les hele sakenPet nat er på alles lepper om dagen, og det ikke uten grunn. Disse sprudlevinene er saftige, crispy og ikke minst smakfulle. Våren står for dør, og etter denne smakingen vet du hvilke godbiter det er verdt å plukke med seg fra polet.
Les hele sakenInitiativet til Dirk Niepoort har nå fått flere avleggere – alle i litersflasker - gjennom samarbeid med like cool-e produsenter fra andre områder.
Les hele sakenOg poseformatet gjør vinen lett å frakte med seg.
Les hele sakenJeg kan love deg at du vil huske denne kombinasjonen lenge.
Les hele sakenJovisst kan du drikke nebbiolo om sommeren når den er så saftig og aromatisk som denne.
Les hele sakenSå god er den at den kunne selges i flaske til en langt høyere pris.
Les hele sakenNærmere Italia kommer du ikke i november! Bon Lios kjøkkensjef Cato Pedersen Wara tryller frem sicilianske retter i perfekt harmoni med Arianna Occhipintis episke viner.
Les hele sakenMark Angeli lager svært få flasker og mengden som kom til Norge er tilsvarende liten. Kanskje må du vente helt til neste år med å få din kvote, men det er vel verd ventetiden.
Les hele sakenMaster of Wine Mai Tjemsland guider deg gjennom jungelen av biodynamiske, økologiske og naturlige viner, slik at du kan finne din favoritt.
Les hele sakenEngelske viner til en smakfull meny komponert av Nedre Foss Gårds dyktige kjøkkensjef.
Les hele sakenOm du ikke har dristet deg helt over i naturvinens verden, skal du prøve denne eller de andre vinene fra samme produsent. De kommer med smaksgaranti.
Les hele sakenVinene til den sicilianske vinmakeren Arianna Occhipinti viser seg fra sin beste side når de nytes til Nedre Foss Gårds lekre femretters meny.
Les hele sakenSom vininteressert blir man indoktrinert med at gewürztraminer enten er for novisene eller bare en vulgær vinstil som ingen tar helt seriøst. Her er motbeviset. Eller en av de andre Alsace-vriene fra samme produsent.
Les hele sakenOm du er skeptisk til naturvin, blir alle fordommer grundig avvist med denne supre vinen. Rimelig er den også.
Les hele sakenChenin blanc fra de beste vinmarkene i Loire er solide kraftpakker som hamler opp med de meste smaksrike retter, enten det er sjømat, kjøtt eller vegetar.
Les hele sakenMatassa er alle naturvinelskeres førsteelsker. Tom Lubbe er mannen bak den magiske porteføljen fra denne sørfranske eiendommen som kan bli også din sommerforelskelse.
Les hele sakenBar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.
Les hele sakenNaturvin er vinstilen som kan forene øl- og vinfolket. Er du hekta allerede, blir du blidere enn noen gang før i møte med Lucy. Det ble i hvert fall jeg.
Les hele sakenFrappato er Sicilias svar på pinot noir. Og denne produsenten er i en klasse for seg.
Les hele sakenStockholm Brewing er et godt bevis på at barrierer mellom vin og øl kan brytes, og at det beste fra to leire kan kombineres. Deres unike øl etterlater ingen tvil om at konseptet er vellykket.
Les hele sakenOm du velger pinot noir-en eller shiraz-en er ett fett. Begge er knallgode viner til prisen som gir mersmak på det nye Australia.
Les hele sakenDisse naturlig framstilte sørspanske vinene kommer fra det som er Europas høyeste vinmarker. Derfor er de også i en klasse for seg.
Les hele sakenVirkelig gode kjøp er de også, og så er flere av dem i ditt nærmeste polutsalg.
Les hele sakenDruen er en annen, men få andre gir så langlivede viner som chenin blanc fra Loire.
Les hele sakenDe er svært friske og har moderat alkoholprosent. Dermed kommer stedskarakteren mer til sin rett.
Les hele sakenEn generasjon av yngre australske vinmakere søker seg vekk fra den litt svulstige vinstilen Barossa ofte forbindes med. Møt tre av dem.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenDenne salaten med rester etter siste kyllingmåltid friskes opp med fargerike og supergode ingredienser. Den beste starten på en ny smakfull uke.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken