Matkurs og vinkurs

Winedinner 18. september i Oslo

Nyt spennende spanske viner i harmoni med mat på SKAAL
Foto: (DGLimages, Istock)

Nyt spennende spanske viner i harmoni med mat på SKAAL

Bli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
05 September 2023 - 10:08

Vi har gleden av å inviterer til en kulinarisk aften den 18. september. SKAAL presenterer stolt en deilig meny bestående av 8 sesongbaserte småretter kombinert med 6 glass biodynamisk vin fra den anerkjente vinprodusenten Costador. Gled deg til en harmonisk forening av enestående viner og deilig mat.

Med base i Catalonia-regionen i Spania har Costador oppnådd internasjonal anerkjennelse for sin dedikasjon til økologisk og biodynamisk vinproduksjon. Vinrankene, som er mellom 60 og 110 år gamle, dyrkes med kjærlighet. Costadors dyktige vinmakere bruker en unik blanding av tradisjonelle teknikker og moderne innovasjon for å skape sensasjonelle viner. Vinene vekker ikke bare begeistring hos anerkjente restauranter og vinbarer, men også blant kresne vinelskere. Sortimentet til Costador omfatter en rekke druesorter, noe som gir vinene en distinkt regional karakter. Med fokus på kvalitet, bærekraft og nyskapning, er Costador en ledende produsent av biodynamisk vin hvor deres lidenskap skinner gjennom i hvert glass.

SKAAL er en nabolagsrestaurant i hjertet av Løkka. Kjent for sitt brennende engasjement for mat og drikke, er de det perfekte vertskapet for denne ekstraordinære matopplevelsen. Med lidenskap for sesongbaserte råvarer og spennende smaker fra ulike verdenskjøkken, med deres helt egen vri, er SKAAL et absolutt must å besøke for matentusiaster. Kokkene vil servere en nøye sammensatt meny som komplementerer de unike smakene i Costadors viner.

238EF7DB-229A-4F2C-9659-79763565F10F.jpeg [1.75 MB]
Lun atmosfære på SKAAL

Gjennom kvelden vil Marius Engan dele sin ekspertise og avsløre de unike egenskapene som gjør Costadors viner så eksepsjonelle. Som 17-åring dro Marius til Argentina for å bo hos en vertsfamilie og gå på skole. Fascinert av menneskene, kulturen og vinen (samt «nasjonaldrinken» Fernet og Cola) ble han værende i 2 år. Marius er utdannet sommelier fra Kulinarisk Akademi, og har tidligere arbeidet på Vinmonopolet, Hasle. Med spesielt interesse for spansk og fransk vin jobber han som produktansvarlig i Vin John. Vin John ble etablert i 2014 og er i dag en av de ledende importørene av økologiske og naturlige viner. Siden dag én har fokuset vært på små og uavhengige vinprodusenter, som jobber biodynamisk eller naturlig i prosessen med å fermentere druer til vin.

Marius Engen.jpeg [145.73 KB]

Marius Engan, produktansvarlig i Vin John

Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Kopi av Kopi av Uten navn (1080 × 1200 px) (680 × 800 px).png [61.26 KB]

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag multekremen som på cocktailbaren Poppy
Ukens drink

Lag multekremen som på cocktailbaren Poppy

Den er selvsagt forbeholdt de voksne, men ikke bare de som lengter etter multekrem året rundt. For denne er en virkelig schläger .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er en av landets sju mest populære julekaker - som garantert blir spist opp
Ukens kake
Sarah Bernhardt

Dette er en av landets sju mest populære julekaker - som garantert blir spist opp

Så er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dobbelt kupp til julematen i mange polhyller
+
Godbiter i pollisten

Dobbelt kupp til julematen i mange polhyller

To topp rieslinger fra et av Alsaces fyrtårn kommer til å løfte jule- og nyttårsmiddagene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag multekremen som på cocktailbaren Poppy
Ukens drink

Lag multekremen som på cocktailbaren Poppy

Den er selvsagt forbeholdt de voksne, men ikke bare de som lengter etter multekrem året rundt. For denne er en virkelig schläger .

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Dagens rett

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen

Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er en av landets sju mest populære julekaker - som garantert blir spist opp
Ukens kake
Sarah Bernhardt

Dette er en av landets sju mest populære julekaker - som garantert blir spist opp

Så er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her