Denne kyllinggryten får bein å gå på
I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenDet er skammelig hvor dårlig hønsekjøttet utnyttes. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenPasta er et godt valg når middagen skal gå i en fei, og denne oppskriften har en litt krydret overraskelse.
Les hele sakenMandager har en tendens til å bli ekstra hektiske. Ikke minst når den også er selveste 8. mars. Med denne wokoppskriften behøver du ikke stresse, men bare kose deg og nyte.
Les hele sakenNår det er kalv som er hovedingrediensen, blir denne enkle retten svært så feststemt.
Les hele sakenFor mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenFinnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Les hele sakenElgkjøtt er perfekt som grytebase. Denne oppskriften er både rask og enkel, men ikke mindre velsmakende av den grunn.
Les hele sakenDenne sjømannsgryta er herlig rustikk og veldig smaksrik. Det blir slåsskamp også om restene. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenOg det lager du i vaffeljernet. Så godt blir det at du ikke trenger veldig mye annet ved siden av.
Les hele sakenVietnamesisk mat er frisk og lettlaget. Lime, grønnsaker, chili og urter er faste ingredienser, og er selvfølgelig med i dagens oppskrift.
Les hele sakenMens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Les hele sakenGrovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten.
Les hele sakenDenne gryteretten er perfekt på en februarsøndag. Den lager seg selv og varmer godt.
Les hele sakenPakket inn i mange gode smaker blir svinekjøttet enda saftigere. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Les hele sakenUrter og hvitløk får fart på svinekotelettene. Denne oppskriften gjør stor lykke på ethvert middagsbord og er dessuten enkel å lage.
Les hele sakenKyllingsalat en perfekt tidsklemme-rett. Denne oppskriften er unnagjort på et øyeblikk. Og den kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDe er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.
Les hele sakenNå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Les hele sakenKyllingburger med tropisk salat er med sin sommerlige fargeprakt akkurat det vi trenger nå i november. Kanskje du bør doble oppskriften?
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenRösti er mye raskere å lage enn du tror, og med luftige kyllingkarbonader, salat og dressing til blir fredagsmiddagen garantert tatt vel imot. Du kan også servere dem til burger eller biff.
Les hele sakenLårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
Les hele sakenDet skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenDelikat kyllingkjøtt og myk sommerkål er en perfekt match. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDette middagsforslaget er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften. Wok er dessuten en super måte å øke inntaket av grønnsaker.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes - hver eneste gang.
Les hele sakenSvinenakke trenger tid, men du blir rikelig belønnet. Med denne oppskriften kommer grillmaten til å smake helt fantastisk.
Les hele sakenDu trenger absolutt ikke lage poteter til biffen for at det skal bli en fullverdig middag. Bare gjør som i denne oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken