Denne kyllinggryten får bein å gå på
I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenDet er skammelig hvor dårlig hønsekjøttet utnyttes. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenPasta er et godt valg når middagen skal gå i en fei, og denne oppskriften har en litt krydret overraskelse.
Les hele sakenMandager har en tendens til å bli ekstra hektiske. Ikke minst når den også er selveste 8. mars. Med denne wokoppskriften behøver du ikke stresse, men bare kose deg og nyte.
Les hele sakenNår det er kalv som er hovedingrediensen, blir denne enkle retten svært så feststemt.
Les hele sakenFor mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenFinnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Les hele sakenElgkjøtt er perfekt som grytebase. Denne oppskriften er både rask og enkel, men ikke mindre velsmakende av den grunn.
Les hele sakenDenne sjømannsgryta er herlig rustikk og veldig smaksrik. Det blir slåsskamp også om restene. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenOg det lager du i vaffeljernet. Så godt blir det at du ikke trenger veldig mye annet ved siden av.
Les hele sakenVietnamesisk mat er frisk og lettlaget. Lime, grønnsaker, chili og urter er faste ingredienser, og er selvfølgelig med i dagens oppskrift.
Les hele sakenMens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Les hele sakenGrovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten.
Les hele sakenDenne gryteretten er perfekt på en februarsøndag. Den lager seg selv og varmer godt.
Les hele sakenPakket inn i mange gode smaker blir svinekjøttet enda saftigere. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Les hele sakenUrter og hvitløk får fart på svinekotelettene. Denne oppskriften gjør stor lykke på ethvert middagsbord og er dessuten enkel å lage.
Les hele sakenKyllingsalat en perfekt tidsklemme-rett. Denne oppskriften er unnagjort på et øyeblikk. Og den kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDe er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.
Les hele sakenNå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Les hele sakenKyllingburger med tropisk salat er med sin sommerlige fargeprakt akkurat det vi trenger nå i november. Kanskje du bør doble oppskriften?
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenRösti er mye raskere å lage enn du tror, og med luftige kyllingkarbonader, salat og dressing til blir fredagsmiddagen garantert tatt vel imot. Du kan også servere dem til burger eller biff.
Les hele sakenLårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
Les hele sakenDet skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenDelikat kyllingkjøtt og myk sommerkål er en perfekt match. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDette middagsforslaget er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften. Wok er dessuten en super måte å øke inntaket av grønnsaker.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes - hver eneste gang.
Les hele sakenSvinenakke trenger tid, men du blir rikelig belønnet. Med denne oppskriften kommer grillmaten til å smake helt fantastisk.
Les hele sakenDu trenger absolutt ikke lage poteter til biffen for at det skal bli en fullverdig middag. Bare gjør som i denne oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken