Og lager du ekstra mye pai, rekker den sannelig til lunsj dagen etter. Alle vil ha en paibit i matboksen, så pass på å ha pai på menyen litt oftere.
Dagens rett

Pai er perfekt restemat
Har du rester etter søndagsmiddagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige.
Redaksjonen
22 Oktober 2016 - 14:05
Kyllingpai med spinat

Fremgangsmåte
- Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca. ½ time.
- Trykk deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel. Stek i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.
- Stek kyllingbitene og finhakket løk. Tilsett renset og vasket spinat og fres det til spinaten faller sammen. Fordel alt på den forstekte paibunnen.
- Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss delte oliven og revet ost på toppen.
- Stek paien videre i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun.
Tips: Paistykker kan pakkes i folie og lunes over grillen.
Mange flere lekre paier finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå