Svinekoteletter er ikke så kjedelig som de høres ut som. Det er i alle fall ingen grunn til at de skal være kjedelige, enn si ikke fungere som en oppkjøring mot helgen. Med denne oppskriften får du en knallstart på helgen.
Flere deilige retter med koteletter finner du her
Skaff deg dagens rett på e-post
Svinekoteletter med urte- og hvitløksgrønnsaker
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 220 grader.
Rens og skjær grønnsakene i grove biter og ha dem i en ildfast form. Strø over hvitløkssalt, pepper, utrekrydder og olivenolje.
Stek grønnsakene i 20 minutter.
Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side.
Etterstek på svakere varme i ca. 2-3 minutter på hver side.
Server med de ovnsstekte grønnsakene ved siden av.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 249.50 kr Uten utvalg89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG