Har du god tid og en kjøttkvern, kan du lage kyllingkjøttdeigen selv. Det gjør du enkelt ved å kjøpe rå kyllinglår, utbeine dem og kverne det renskårne kjøttet (og skinnet).
Men i oppskriften er det brukt ferdig malt kjøttdeig fra butikken, og det er løsningen for dem som har det travelt med å få middagen ferdig.
Du kan selvsagt bytte ut kyllingburgeren med andre typer, en fiskeburger eller en vegetarburger
Trenger du flere burgertips finner du det her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kyllingburger med tropisk salat
Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene til burgeren i en hurtigmikser. Form til fire store burgere.
Stek dem i smør eller olje noen minutter på hver side. Server burgeren sammen med tropisk salat og gjerne grovt brød ved siden av.
Tropisk salat:
Rens frukten og kutt den og agurken i grove biter på ca. 3 x 3 cm. Bland alle ingrediensene, dryss over salt og pepper rett før servering.
Trenger du flere burgertips finner du det her
Mange flere retter med kylling finner du her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG