Ta kjøttet ut av kjøleskapet og la det få romtemperatur før du steker det.
Stek kjøttet over høy varme i smør i en tykkbunnet panne (gjerne en jernpanne som holder godt på varmen). Krydre med salt og pepper.
Brun kjøttet på begge sider, men la biffen være litt rå inni (alt etter ønske).
La biffen få lov til å hvile litt før du skjærer den opp.
Ved servering:
Smør kremost på hver av brødskivene og legg på noen salatblader.
Skjær biffen i skiver og legg på sammen med løkskiver, tomat og syltet agurk. Krydre gjerne med mer salt og pepper.
Tips: Her kan du godt bruke en kremost etter eget ønske, og det finnes flere oster med sesongens smaker i butikkene. Du kan gjerne grille biffene også.
Lær mer om biff her
Her finner du flere lekre smørbrød
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev