Med brasiliansk klippfiskgryte på bordet blir det høy stemning
Det er vanskelig å overgå brasilianerne når det kommer til å tilberede vår egen klippfisk med kjærlighet og intensitet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er vanskelig å overgå brasilianerne når det kommer til å tilberede vår egen klippfisk med kjærlighet og intensitet.
Les hele sakenMengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele sakenLag denne hotte, men enkle fiskegryten til middag i dag og du blir familiens favoritt.
Les hele sakenDen kan lages med den type fisk du foretrekker. Og har du ikke ferske blåskjell, fortvil ikke, for også skalldyr fra fryseren kan gjøre susen.
Les hele sakenKaramellisert steinbit er ikke hverdagskost på våre breddegrader, men en tradisjonell vietnamesisk tilberedningsmetode for fisk. La deg overbevise.
Les hele sakenOm du har ambisjon om å øke antall fiskemiddager, er en kremet gryte som denne et godt valg. Den er dessuten veldig lett å lykkes med.
Les hele sakenSom en lekker helgemiddag kan vi trygt anbefale ishavsrøye. Og vi stopper ikke der med tanke på havets delikatesser. Andre skalldyr har nemlig sterke biroller i dagens middagsrevy.
Les hele sakenDenne oppskriften på den franske fiskegryten bouillabaisse er svært enkel og lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn.
Les hele sakenI denne oppskriften velger du selv hvilke grønnsaker du skal bruke utover poteter. Ta det du har i kjøleskapet, med andre ord, og en fin måte å bruke opp rester på.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenHar du nyplukket sopp, blir den ekstra god, men sjampinjong fra butikken gjør også susen.
Les hele sakenDet er ikke så mye som trengs egentlig, bare litt paprika, noen skvetter vin og sherry og kanskje noen blåskjell ved siden av fisken selvsagt.
Les hele sakenDenne lekre fiskegryten er proppfull av havets delikatesser og en sikker vinner til helgens selskapeligheter.
Les hele sakenOm fiskeboller i hvitsaus er det eneste familien vil ha av fisk, skal du overbevise dem med denne oppskriften på fiskefrikassé.
Les hele sakenDagens oppskrift gir den litt kjedelige lettsaltete torsken du finner i alle butikker, nytt liv. Det blir både smaksrikt, sunt og superenkelt.
Les hele sakenDet er ikke mer som skal til på en tirsdag. Mye god smak for en liten innsats.
Les hele sakenOppskriften er laget av en kvinne som har godt grep på sterke smaker. Og så er den veldig lett å få god på selv det enkleste kjøkken.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken