Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten
Enten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Enten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenAlle har vel smakt eller hørt om studentfester med geledrinker, men denne er litt mer forseggjort og så smaker den skikkelig godt.
Les hele sakenDen friske smaken av slåpebær er perfekt i sommervarmen, og drinken kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenFor denne drinken vil du lage igjen og igjen.
Les hele sakenHar du en flaske eggelikør i kjøleskapet, har du ingrediensen til mye godt.
Les hele sakenHar du en klunk cognac og litt espresso, smaker den varme sjokoladen ekstra godt.
Les hele sakenGin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
Les hele sakenEn digital drinkbok som er din private og hvor alle drinkoppskriftene du ønsker å beholde er tilgjengelig uansett hvor du er.
Les hele sakenI din egen digitale vinkjeller kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner.
Les hele sakenApple martini eller appletini var en stor hit på 2000-tallet. Den gang som en miks av vodka og eplesnaps. Denne versjonen er mye mer interessant.
Les hele sakenHøye sommertemperaturer øker lysten på ekstra forfriskende eller kalde drinker. Her er oppskriftene du trenger for en leskende helg.
Les hele sakenHodedunkingen som har gitt navn til denne drinken, kom visstnok av mangel på moderasjon. For alle som vet å moderere seg, er effekten av denne drinken bare pur glede.
Les hele sakenCocktails er i vinden som aldri før og på dette kurset vil du lære å mikse deg frem til den perfekte cocktail sammen med Bølgen & Mois egen barsjef, Eirik Ugelstad.
Les hele sakenVi får ikke nok Aperol Spritz. Denne drinken er like populær selv nå som sommeren er langt ute av sinn og syne. Derfor passer denne vinterlige versjonen ekstra godt nå.
Les hele saken*ism har som en av ytterst få barer integrert både bistand og bærekraft i sitt konsept. Og når teamet bak heter Chris Grøtvedt, Slavomir Kytka, Niclas Ahlstrøm og Max Verrier, er ideen ikke bare tomme ord, men gjennomført helt ned til innholdet i glassene
Les hele sakenMed disse lettlagete og ikke minst velsmakende rettene blir MGP-festen en suksess. Spesielt om du også går for drinkene vi foreslår.
Les hele sakenDet er hovedkonklusjonen i en undersøkelse utført blant verdens mest trendsettende bartendere.
Les hele sakenDen siste bartrenden i London er å servere drinker i av dampform. Bli med inn i tåka på «opplevelsesbaren» Alcoholic Architecture.
Les hele sakenHimkok er ikke bare en bar med et kult navn og barbersalong. Det er et barkonsept som er unikt, ikke bare i norsk, men også internasjonal sammenheng.
Les hele sakenIngen andre nettsteder kan tilby så mange tjenester for de som er glad i mat og drikke
Les hele sakenØl og ølblandinger som ingrediens i miksede drinker har lange og velsmakende tradisjoner. Prøv bare de deilige drinkene du finner her.
Les hele sakenPirater, Cuba Libre, iskrem, sukkerrør, iskalde drinker - det er nesten ikke grenser for hva vi forbinder med rom. Tips og oppskrifter får du her.
Les hele sakenEn online bartender som er din privat og hvor du kan ta vare på alle de drinkoppskriftene du ønsker å beholde.
Les hele sakenRoar Hildonen på Kontoret Bar og Brasserie er en ivrig forkjemper for drinker med så naturlige og gode råvarer som mulig. Og mener at bartenderne har mye å lære av sine kokkekolleger. Både når det gjelder kunnskap om råvarene og det å smake på varene
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenMen også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Dette belgiske collab-ølet er det beste blant de testede ølene, siderne og mjødene i spesialpolet i oktober.
Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenChinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenHer har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.
Les hele saken