Drinker

Lag din digitale vinkjeller
Drinker

Lag din digitale vinkjeller

I din egen digitale vinkjeller kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner.

Les hele saken
Slik lager du perfekte cocktails
Drinker
Kurs i cocktails på Bar Bastard

Slik lager du perfekte cocktails

Cocktails er i vinden som aldri før og på dette kurset vil du lære å mikse deg frem til den perfekte cocktail sammen med Bølgen & Mois egen barsjef, Eirik Ugelstad.

Les hele saken
Her kan du drikke deg til god samvittighet
Drinker

Her kan du drikke deg til god samvittighet

*ism har som en av ytterst få barer integrert både bistand og bærekraft i sitt konsept. Og når teamet bak heter Chris Grøtvedt, Slavomir Kytka, Niclas Ahlstrøm og Max Verrier, er ideen ikke bare tomme ord, men gjennomført helt ned til innholdet i glassene

Les hele saken
Drinker

Lær av kokkene

Roar Hildonen på Kontoret Bar og Brasserie er en ivrig forkjemper for drinker med så naturlige og gode råvarer som mulig. Og mener at bartenderne har mye å lære av sine kokkekolleger. Både når det gjelder kunnskap om råvarene og det å smake på varene

Les hele saken
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå
Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Beste kjøp er en bordeaux i magnum
+
Tester

Beste kjøp er en bordeaux i magnum

Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris
+
Ukens vin

10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris

Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.

Les hele saken