Aperitif
Fortsatt størst og best om mat og drikke

Fortsatt størst og best om mat og drikke

Ingen andre nettsteder kan tilby så mange tjenester for de som er glad i mat og drikke
01 Januar 2015 - 01:00

Aperitif.no er en endeløs suksesshistorie. Selv etter snart tre tiår på markedet er det ingen som truer posisjonen som Norges største formidler av stoff om mat og drikke på nett. Og den positive utviklingen fortsetter:

Solid vekst i både sidevisninger og unike brukere og bedre annonseplasseringer har gitt økt effekt for våre annonsører. I 2024 fortsetter utviklingen av aperitif.no og våre nyhetsbrev til det beste for både brukere og annonsører.

Stor nytteverdi
Antall måndelige unike brukere 500 000 på en vanlig måned. I høysesong som jul, samt påske og 17. mai ligger den på nærmere 1 million. I 2023 hadde vi 6 millioner unike brukere og 20 millioner sidevisninger. I 2024 er den månedlige trafikken målt i sidevisninger på 1,3-1,5 millioner i en vanlig måned.

Apéritifs omfattende innhold med Kokebok, med over 20 000 oppskrifter og drikkeforslag til, Pollisten og Bartender samt vel tilrettelagt redaksjonelt stoff med stor nytteverdi i spissen, er bakgrunnen for suksessen.

Leserundersøkelser bekrefter dette, vi scorer spesielt høyt på nytteverdi, troverdighet, tydelig innhold og et språk som er lett å forstå.

Nyhetsbrev som treffer
Alle leser e-post – hele tiden! På jobben, på bussen, foran tv-en. Innboksen er med over alt, og Apéritifs nyhetsbrev er blitt en viktig markedsføringskanal for mange annonsører. Månedlig sender vi ut 540 000 nyhetsbrev til 50 000 unike brukere (2024). Dagens rett, Ukens kake, Ukens vin, Ukens drink, for å nevne noen. 

Mobilen og nettbrett er den nye kokeboken
Bruken av håndholdte enheter og særlig mobil er en viktig bidragsyter til trafikkveksten. 

Mobil står for 75 prosent av antall unike brukere i 2024.  

Nye annonseformater på mobil gir våre annonsørene bedre kampanjeresultater. Selvfølgelig har sidene våre responsiv design.

Samarbeidspartnere: MSN.no, startsiden.no og sol.no

Kilder: Google Analytics, Kilkaya, Apsis

Annonsesalg nett - Forbrukerrettet annonsering:
Jan H. Amundsen
E-post: jan.amundsen@aperitif.no 
Tlf: 90 15 76 87

Annonsesalg B2B og andre kommersielle henvendelser:
E-post: jan.amundsen@aperitif.no
Mobil: 90 15 76 87

Lovlig alkoholreklame i nyhetsbrev til bransje:

Hver fjortende dag sender aperitif.no ut et nyhetsbrev til dem som arbeider i hotell- og restaurantbransjen. I nyhetsbrevet er det lovlig å annonsere for alkoholdige drikker. Også andre leverandører til hotell- og restaurantbransjen treffer målgruppen sin meget godt gjennom dette nyhetsbrevet. 

Også på papir
Ansvarlig redaktør: Aase E. Jacobsen 920 27 785

Papirutgaven av Apéritif utgis av Apéritif AS og er fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Apéritif er medlem av Fagpressen og har et revisorkontrollert opplag på 4 994 eksemplarer (2024). 

Antall lesere er 42 000 ifølge Kantar Media Fagpresse 2024.

Magasinet er kun tilgjengelig for ansatte i bedrifter med skjenkebevilling. Årsaken er at det inneholder annonser for alkoholholdige drikker. Arbeider du i en bedrift som har skjenkebevilling, og med mat og drikke, kan du bestille abonnement her (6 nummer - kr. 998).

Annonser trykt utgave:
MediaTeam, v/ Ellinor Kittilsen
Boks 45, 1371 Asker
Tlf. 908 20 663
E-post ellinor@media-team.no

Annonsepriser og utgivelser Apéritif 2025- trykt utgave:

Last ned komplett prisliste for annonser i Apéritif - trykt utgave 2025

Advertising rates 2025 in English

Abonnementsservice (Andvord):
abonnement@aperitif.no
Telefon: 37 25 22 00 Telefaks: 37 25 22 95

Redaksjon:
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
Ansvarlig redaktør
Aase E. Jacobsen
Tlf. 920 27 785.
E-post: aase.jacobsen@aperitif.no

Administrasjon:
Daglig leder
Jan H. Amundsen
Tlf: 90 15 76 87
E-post: jan.amundsen@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god
Dagens rett

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god

Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat
Matkurs og vinkurs
Sidersmaking+småretter i Oslo

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat

Sider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her