Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele saken31. oktober kommer Maison Jaffelin til Oslo, her får du en sjelden sjanse til å smake flere 1er cru viner fra Burgund på en og samme kveld
Les hele sakenAt vinen er legendarisk, er hevet over enhver tvil. Og i ny årgang har den fått en ekstra friskhet som lover godt for lagringspotensialet.
Les hele sakenI de største polutsalgene finner du nå den perfekte vin til kantarellrisotto, og med på kjøpet får du en spennende historie.
Les hele sakenDa er dette hva du trenger.
Les hele sakenOg selv om noen er I begrensete mengder, er porteføljen stor nok til at det blir en smak for alle.
Les hele sakenKombinasjonen av Santenay og Jadot-eierskap er bakgrunnen for den gode vinvalutaen.
Les hele sakenDenne nykommeren på det norske markedet er dessuten en av øko-pionerne i Jura.
Les hele sakenJura er en av vinregionene som ble hardest rammet av frosten som kommer til å gjøre 2021-årgagen til sjelden vare og ikke minst dyr.
Les hele sakenNår tradisjonene fra Burgund og Bordeaux tas med til Sør-Frankrike, kan gull oppstå. Slik som ukens viner.
Les hele sakenMen er det kraft for alle penga du søker etter, bla forbi. Er du klar for noe helt annet, bli med videre. For er du en sann elsker av superfruktige, men også karaktersterke viner, kan du ikke unngå å bli fascinert.
Les hele sakenDenne boksen inneholder vin laget av solid chardonnaymateriale og matcher januarmånedens behov for enklere løsninger.
Les hele sakenNystartete Carlines viser imponerende takter i sin aller første årgang.
Les hele sakenAt Tissot tilhører det øverste Jura-hierarkiet er disse vinene gode bevis på.
Les hele sakenDenne kvelden smaker du deg gjennom Burgunds hierarki fra regionvin til premier cru, både hvitt og rødt og fra nord til sør. Til sammen 10 viner fra en av områdets mest kjente produsenter vil forklare deg hvorfor Burgund er så ettertraktet.
Les hele sakenSanford & Benedict signert genierklærte Gavin Chanin, gir ikke bare chardonnay på imponerende høyt nivå, men også pinot noir å skrive hjem om. Dette er bare noen av lekkerbiskenene han har å by på.
Les hele sakenBåde produsenter og négocianter tilpasser seg og lager løsninger for å møte de mangslungne utfordringene med stadig økende prisene. Men det dukker stadig opp nye skjær i sjøen.
Les hele sakenVin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene.
Les hele sakenDisse modne men fortsatt svært holdbare magnumene fra Jura er noen veritable røverkjøp.
Les hele sakenBurgund kan ikke konkurrere med Sør-Afrika når det kommer valuta for pengene og spesielt ikke i det rimeligste prissjiktet hvor du finner disse to vinene.
Les hele sakenLioco ruler både når det kommer til chardonnay og pinot noir og lager lekre viner som skapt for matbordet.
Les hele sakenMargaret River har fått langt bedre representasjon på polet denne måneden. Dette er min favoritt.
Les hele sakenThe Wine Institute of California og AmCham Norge inviterer deg til Grand Wine Tasting for HORECA og media den 22. mars i Oslo.
Les hele sakenAnthill Farms overbeviser med sin store bredde og raffinement, ikke bare for pinot noir, men også chardonnay.
Les hele sakenChardonnayene fra sørafrikanske Newton Johnson byr på super valuta for pengene og reelle alternativer til burgundere.
Les hele sakenFanny Sabre ypper seg overfor eliten i Burgund med sine superlekre nesten-naturviner i både rødt og hvitt.
Les hele sakenStadig flere knallgode sørafrikanske produsenter kommer for salg i Norge. Denne er blant de aller beste.
Les hele sakenBorgeot er blitt en favoritt på restauranter. Ikke rart, for solid kvalitet til god pris er ikke hverdagskost fra Burgund.
Les hele sakenDet er amerikanske vinkelnere som rapporterer om dette historiske skiftet i smak.
Les hele sakenVi snakker om Mâcon, en litt kjølig årgang og en produsent som jobber mest mulig naturlig.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken