04 Mars 2011 - 13:55
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
04. mars 2011
-
04 Mars 2011 - 13:54
Nyhetene på polet mars 2011 - annet brennevin og fruktvin
04. mars 2011 -
03 Mars 2011 - 10:10
7. mars 2011 i Oslo - Stor japansk whiskysmaking
Norges fremste whiskyekspert gir deg et dypdykk i whiskyens verden i det vi smaker noen av Japans aller beste whiskyer.03. mars 2011 -
03 Mars 2011 - 01:00
Douros tørre grand cru
Denne gangen er det ikke portvin det er snakk om, men rødvin laget av de beste portvinsdruene.03. mars 2011 -
02 Mars 2011 - 01:00
Portugisisk kupp
Denne rødvinen byr på utrolig god kvalitet for drøyt hundre kroner.02. mars 2011 -
25 Februar 2011 - 15:24
Miljøutfordringer down under
Australsk vinproduksjon står overfor store utfordringer. Ikke bare er det et overskudd av druer, men også miljøet krever sitt.25. februar 2011 -
25 Februar 2011 - 11:05
Varme drinker til After ski
Etter en hard og strabasiøs skitur - eller bytur for den saks skyld, fortjener du en halsvarmer som også gjør godt for roen i kroppen.25. februar 2011 -
24 Februar 2011 - 01:00
Solid tilskudd til kjelleren
Denne bordeauxen er blant de sikre kortene for langtidslagring.24. februar 2011 -
23 Februar 2011 - 15:30
16. mars 2011 i Oslo - Stor smaking av Spanias beste viner
Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.23. februar 2011 -
23 Februar 2011 - 01:00
Minichâteauneuf til lavpris
Denne vinen er et funn til prisen. Og en god intro til et spennende område.23. februar 2011 -
17 Februar 2011 - 01:00
Konsentrasjon til godpris
Disse piemonteserne har kvaliteter langt utover det vi vanligvis forventer av en dolcetto eller rosso.17. februar 2011 -
17 Februar 2011 - 00:41
14. mars 2011 i Oslo - Adelig Chianti-smaking
Toscana er verdensberømt for sine fantastiske viner, og nå får du smake områdets beste viner sammen med den 32. baron av Brolio.17. februar 2011 -
16 Februar 2011 - 01:00
Chianti til godpris
Det er ikke lett å finne så god og ærlig chiantismak som dette til rundt hundrelappen.16. februar 2011 -
09 Februar 2011 - 01:00
Unik boksvin
Denne boksen er den eneste som ikke er tilsatt svovel. Viktigst av alt er at den smaker skikkelig godt.09. februar 2011 -
06 Februar 2011 - 14:22
Dødelig gode drinker
Bak to tunge eikedører i en småluguber gate i New Yorks East Village gjemmer det seg et cocktailmekka som tilfredsstiller byens store tørst etter eksklusiv nektar. Hos Death & Co. tas drinker dødsens alvorlig.06. februar 2011 -
03 Februar 2011 - 20:00
Spar 60 kroner
Det er nesten halv pris for denne saftige og sjarmerende portugiseren.03. februar 2011 -
03 Februar 2011 - 17:27
21. februar 2011 i Oslo - Sprudlende champagnesmaking
Bli med og smak ni utsøkte champagner fra champagnehuset som fant opp den tørre stilen vi setter slik pris på i dag.03. februar 2011 -
03 Februar 2011 - 01:00
Mesterlig meursault
Denne produsenten lager de lekreste hvite burgundere fra Meursault.03. februar 2011 -
02 Februar 2011 - 11:21
28. februar 2011 i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen
Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter. Vi serverer 10 oster med tilhørende flotte viner under kurset.02. februar 2011 -
02 Februar 2011 - 01:00
Godt hvitt burgunderkjøp
Denne hvite burgunderen byr på veldig god valuta for pengene.02. februar 2011 -
31 Januar 2011 - 01:30
23. februar i Oslo - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi (ekstrakurs)
Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.31. januar 2011 -
27 Januar 2011 - 17:03
31. januar 2011 i Oslo - Eksklusiv og unik Bordeaux-smaking
Opplev noen av vinverdens mest elegante viner i det vi og vinlegenden Philippe Castéja, inviterer til en eksklusiv smaking av noe av det beste Bordeaux har å by på.27. januar 2011 -
27 Januar 2011 - 01:00
Ungdommelig med stort potensial
Moselviner med restsødme er interessante kandidater til vinkjelleren.27. januar 2011 -
26 Januar 2011 - 11:19
14. februar 2011 i Oslo - Vinsmaking med legendariske Angelo Gaja
For aller første gang besøker en av verdens største vinpersonligheter, Angelo Gaja, Norge. Bli med på denne eksklusive smakingen med en superstjerne.26. januar 2011 -
26. januar 2011