01 April 2011 - 12:10
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
01. april 2011
-
31 Mars 2011 - 20:02
15., 16. og 23. august i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs
I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.31. mars 2011 -
31 Mars 2011 - 02:15
Kupp i storformat
Denne 12 år gamle vinen vil eldes videre med verdighet. Men smaker fantastisk allerede.31. mars 2011 -
30 Mars 2011 - 16:41
Vinverdenens Churchill
Serge Hochar har feiret sitt 50-årsjubileum som vinmaker på Ch. Musar. Det er ikke så mange andre forunt. Ei heller å ha opplevd like mange strabaser for å få vinen ut til sitt publikum. Blod, svette og tårer passer ikke bedre noe annet sted enn her.30. mars 2011 -
30 Mars 2011 - 02:00
Kupp til spekematen
Denne hvitvinen er ulik de fleste hvitviner du har smakt, men har du først fått smaken på den, er du frelst.30. mars 2011 -
29 Mars 2011 - 16:15
28. juni 2011 i Oslo - Det beste fra det italienske kjøkken - ekstrakurs
Lær å lage de lekreste italienske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.29. mars 2011 -
24 Mars 2011 - 16:30
Test av chilenske viner i 2011
24. mars 2011 -
24 Mars 2011 - 16:29
Test av chilenske viner - Pinot Noir og Syrah
24. mars 2011 -
24 Mars 2011 - 16:28
Test av chilenske viner - Sauvignon blanc
24. mars 2011 -
24 Mars 2011 - 16:27
Test av chilenske viner - Chardonnay
24. mars 2011 -
24 Mars 2011 - 16:26
Test av chilenske viner - Riesling og Gewürztraminer
24. mars 2011 -
24 Mars 2011 - 02:01
Imponerende ungdommelig
Du skal ikke skue hundene på hårene, eller vinen på flasken. Det er denne gamle kjenningen et veldig godt bevis på.24. mars 2011 -
23 Mars 2011 - 18:06
12. april 2011 i Oslo - Elegant Amarone-smaking
La deg fortrylle av italiensk vinmakerkunst i toppklasse i det vi smaker herlig valpolicella, ripasso, amarone og recioto.23. mars 2011 -
23 Mars 2011 - 02:00
Vin å bli glad av
Denne italienske vinen er så deilig at det er uunngåelig å ikke bli berørt av dens gode egenskaper.23. mars 2011 -
18 Mars 2011 - 14:25
Barolo til lavpris
Du sparer 85 kroner på å kjøpe denne vinen taxfree, og det til tross for at den er veldig billig allerede på polet.18. mars 2011 -
18 Mars 2011 - 13:35
27. april 2011 i Oslo - Det beste fra det franske kjøkken - ekstrakurs
Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.18. mars 2011 -
18 Mars 2011 - 10:05
Dette drikker du til sushi
Lær hva du kan drikke til de deilige rettene for å løfte smaksopplevelsene enda noen hakk.18. mars 2011 -
18 Mars 2011 - 10:00
Te fra Sri Lanka er i grand cru-klassen
Sri Lankas tehistorie er både broket og blodig, men øya er nå i ferd med å reise seg som en fugl føniks på verdensarenaen for te av ypperste kvalitet.18. mars 2011 -
17 Mars 2011 - 03:55
21. mars 2011 i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal smake og bedømme de deilige vinene vi serverer på dette spennende kurset.17. mars 2011 -
17 Mars 2011 - 02:00
Kupp til kjelleren
Denne hvitvinen er et av de beste kjøpene over to hundrelapper.17. mars 2011 -
16. mars 2011
-
14 Mars 2011 - 12:15
22. mars 2011 i Oslo - Sushikurs på Kulinarisk Akademi - ekstrakurs
Norges beste kokker lærer deg hvordan du skal lage den lekreste sushi og andre spesialiteter i dette spennende kokkekurset.14. mars 2011 -
11 Mars 2011 - 13:00
Verdens eldste drink
Det kan nok hende at det finnes eldre drinker, men Gimlet er en klassiker tilbake til 1800-tallet!11. mars 2011 -
10. mars 2011
-
09 Mars 2011 - 17:27
Kamp om flaskene
Det kommer til å bli hysteriske tilstander når spesialpolene i morgen åpner dørene til tidenes Burgund-slipp.09. mars 2011