16. mars 2011 i Oslo - Stor smaking av Spanias beste viner

Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.
Redaksjonen
23 Februar 2011 - 15:30

Det er igjen duket for en unik vinopplevelse i det Den Spanske Ambassade - Handelsavdelingen i samarbeid med Apéritif inviterer til arrangementet Viner fra Spania 2011.
 
Ikke mindre enn 135 av Spanias ledende bodegaer vil være representert og du vil kunne smake flere hundre viner i verdensklasse.
 
Hva er vel bedre enn å lære mer om Spanias viner gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes spanske vinsmaking - meld deg på her
 
Tradisjonelt og nyskapende
Helt siden fønikernes tid for flere tusen år siden har det blitt laget vin i Spania, og i dag regnes det som et av verdens aller viktigste vinproduserende land.
 
Gjennom de siste 40 år har Spania gjennomgått en stor modernisering av vinproduksjonen.
 
Dette har gitt oss vinelskere et vell av forskjellige vinstiler å velge blant, fra de tradisjonelle vinene laget på eldgamle, lokale druesorter, til mer moderne viner laget på internasjonale druer.
 
Her finner du alt fra sprudlende cava'er, via flotte hvitviner fra Rias Baixas, til klassiske Rioja'er og elegante Priorat-viner, for ikke å snakke om elegante sherryer, bare for å nevne noe.
 
Du får en unik mulighet til å bli bedre kjent med Spanias mange vinområder og deres spennende viner denne kvelden.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Smakfullt og unikt arrangement
Denne kvelden vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
Kursavgiften dekker:
• Adgang for én person til arrangementet
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Se hvilke vinprodusenter du får møte her
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser!
 

è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
 
Tid: 16. mars 2011 kl. 18.30 - 21.00
Pris: kroner 345,- pr. person
Sted: Gamle Logen,
Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 06.03.11 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
Viner fra Spania 2011 arrangeres av Den Spanske Ambassade - Handelsavdelingen i samarbeid med Apéritif og med støtte fra EU.

Disse vinhusene vil være representert den under smakingen Viner fra Spania 16. mars 2011:
 

D.O. Bierzo:
 
• Bodegas del Abad
• Bodegas Pittacum
• Descendientes De J. Palacios
 
V.T. Castilla:
 
• Agrícola Castellana
• Bodegas Victorianas
• Familia Martínez Bujanda
• Latúe Bodegas
• Marqués de Riscal
 
D.O. Cataluña:
 
• Bodega Cooperativa Gandesa
• Josep Torres Sibill
• M. Torres
 
D.O.Cava:
 
• Bodegas Faustino
• Bodegas Segura Viudas
• Castellblanch
• Castillo Perelada
• Domecq Bodegas
• Familia Martínez Bujanda
• Freixenet
• González Byass
• Jaume Serra
• Mainegra
• Marqués de Monistrol
• Soler Jové
• Vallformosa
• Vicente Gandia
 
D.O. Campo de Borja:
 
• Bodegas Ruberte
• Castro Ventosa
 
D.O. Calatayud:
 
• Altovinum
• Bodegas San Alejandro
• Bodegas y Viñedos del Jalón
 
V.T. Castilla y León:
 
• Marqués de Riscal
• Agrícola Castellana
 
D.O. Empordà:
 
• Castillo Perelada
• Celler Espolla
• Espelt Viticultores
 
D.O. Jerez:
 
• Bodegas Valdivia
• Bodegas Williams & Humbert
• Emilio Lustau
• Fernando de Castilla
• Herederos de Argüeso
 
D.O. Jumilla:
 
• Casa Castillio
• Casa de la Ermita
• Vinergia
 
D.O. Montsant:
 
• Agricola Falset Marca
• Celler Cedó Anguera
• Celler de Capçanes
 
D.O. Navarra:
 
• Azul y Garanza Bodegas
• Bodegas Campos de Enanzo
• Bodegas Julián Chivite
• Bodegas Ochoa
• Bodegas Valcarlos
 
D.O. Penedès:
 
• Bodegas Pinord
• Bodegas Sanctó
• Celler Pardas
• Jean León
• Parés Baltà
• Raventos i Blanc
 

D.O.Ca. Priorato:
 
• Álvaro Palacios
• Cims de Porrera (C. Perelada)
• Clos Berenguer
• Marco Abella
• Terroir al Limit
• Vinicola del Priorato
 
D.O. Rías Baixas:
 
• Bodegas Pascual
• Bodega Santiago Ruiz
• Bodegas Terras Gauda
• Bodegas Valdamor
• Condes de Albarei
 
D.O. Ribera del Duero:
 
• Alejandro Fernández
• Bodega Viña Buena
• Bodegas Peñalba López
• Bodegas Portia
• Bodegas Protos
• Bodegas Tamaral
• Bodegas Valduero
• Bodegas y vinosLas Pinzas
• Condado De Haza
• Emilio Moro
• Gratavinum
• Marqués de la Concordia
• Parxet
• Viña Vilano
• Vinnico Export
• Aalto
 
D.O.Ca. Rioja:
 
• Altos
• Barón de Ley
• Bodegas Altanza
• Bodegas Baigorri
• Bodegas Bretón
• Bodegas Campillo
• Bodegas Castillo de Fuenmayor
• Bodegas Dinastía Vivanco
• Bodegas Faustino
• Bodegas Lacus
• Bodegas LAN
• Bodegas Marqués de Cáceres
• Bodegas Montecillo
• Bodegas Muga
• Bodegas Navarrsotillo
• Bodegas Sáenz de Santamaría
• Compañía Vinícola del Norte de España
• El Coto
• Finca Allende
• González Byass
• La Rioja Alta
• Marqués de Murrieta
• Marqués de Vitoria
• Olivier Rivière
• Palacios Remondo
• Remelluri
• Torre San Millán
• Viña Ijalba
 
D.O. Rueda:
 
• Agrícola Castellana
• Bodegas Félix Lorenzo Cachazo
• Ossian
 
D.O. Somontano:
 
• Bodegas Monclús
• Enate
 
Øvrige regioner:
 
• Bodegas Berberana
• Bodegas del Rosario
• Bodegas Uncastellum
• Bodegas Virgen del Aguila
• Codorníu
• Domecq Bodegas
• Dominio do Bibei
• Esteban Martín
• Félix Solís Avantis
• Huerta de Albalá
• J. García Carrión
• Marqués De Griñón
• Primitivo Quiles
• Telmo Rodríguez
• Vicente Gandía
• Villacezán
• Viña Extremeña
• Vitivinícola del Ribeiro
 

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes spanske vinsmaking - meld deg på her
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her