Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Januar 2007 - 02:00

    Potet- og purreløksuppe

    Raskt og enkelt lar denne retten seg tilberede, og hva er vel mer deilig enn en fristende varm suppe med saftig kylling en kald januarettermiddag?
    17. januar 2007
  • 16 Januar 2007 - 02:00

    Steinbit med maismix

    En kjapp tirsdagsrett med steinbit som råvare skal vel rimelig raskt kunne frembringe sulten i de fleste av oss. Makan til delikat råvare fra sjøens dyp finnes knapt.
    16. januar 2007
  • 15 Januar 2007 - 02:00

    Kinesiskinspirert kylling i wok

    Wokretter er både enkle og raske å tilberede. I tillegg er kylling magert og velsmakende kjøtt som du kan spise med god samvittighet.
    15. januar 2007
  • 12 Januar 2007 - 02:00

    Thailandsk nudelsalat med lammefilet

    De lekre thailandske salatene består ofte av mange ingredienser. Finskåret kjøtt, friske grønnsaker, ristede peanøtter og den alltid tilstedeværende chilien er noen av dem. Når kun det beste er godt nok bruker man lammefilet.
    12. januar 2007
  • 08 Januar 2007 - 02:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    08. januar 2007
  • 07 Januar 2007 - 02:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er en ypperlig avslutning på den første uken i det nye året. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen optimal!
    07. januar 2007
  • 04 Januar 2007 - 14:39

    Null Hull

    Forskjellen på ekte sveitsisk gruyère og franske kopier er at førstnevnte ikke har hull. Sveitserne fikk for fem år siden den lenge etterlengtete AOC-betegnelsen for denne svært så ettertraktete osten.
    04. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 09:58

    Mørt og magert kjøtt er i tiden

    Renskåret svinekjøtt er lyst kjøtt. Og det er saftig, mørt og magert. Videre er det svært raskt å tilberede og tar lett smak fra krydder. Det er godt egnet i wok, så vel som i supper og salater, i gryteretter og sammen med pasta. Hele 20 oppskrifter med d
    02. januar 2007
  • 31 Desember 2006 - 02:00

    Nyttårsmenyen 2006

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt Nytt År!
    31. desember 2006
  • 30 Desember 2006 - 02:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2006
  • 29 Desember 2006 - 02:00

    Reinsdyrmedaljong

    Reinsdyr står på menyen denne mellomjulsfredagen. Med en smakfull ytrefilet hører selvsagt gode viner til. Våre to valg i rødvinskategorien tipper vi får deg til å nyte måltidet lenge.
    29. desember 2006
  • 27 Desember 2006 - 02:00

    Juletapas

    Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. I dag får du derfor tips til en rekke mindre retter som også kan deles med nære venner og familie.
    27. desember 2006
  • 26 Desember 2006 - 02:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid! Fortsatt riktig God Jul!
    26. desember 2006
  • 25 Desember 2006 - 02:00

    Pinnekjøtt

    Etter et kraftig ribbemåltid i går, venter vestlandets stolthet på bordet i dag! Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    25. desember 2006
  • 24 Desember 2006 - 02:00

    Ribbe

    I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!
    24. desember 2006
  • 22 Desember 2006 - 02:01

    Dagens rett for hele julen 2006

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
    22. desember 2006
  • 21 Desember 2006 - 02:00

    Rakefisk

    Vi er på god vei mot jul. Da er de klassiske julerettene virkelig i fokus. Ikke minst gjelder dette rakefisken som har svært mange tilhengere akkurat i disse dager.
    21. desember 2006
  • 20 Desember 2006 - 02:00

    Frøken medister

    Det er rett før den siste innspurten før jul, og et enkelt men velsmakende måltid anbefaler vi i dag - selvfølgelig med godt skummende følge!
    20. desember 2006
  • 18 Desember 2006 - 02:00

    Ribbebab

    Dersom du har rester igjen etter helgens ribbemiddag er dagens middagstips ypperlig julemat. Ribbe kan lages på mange vis.
    18. desember 2006
  • 17 Desember 2006 - 02:00

    Pinnekjøtt

    I dag er det vestlandstradisjonen som etter hvert har blitt allemannseie som står på menyen! Selvfølgelig er det pinnekjøtt vi snakker om.
    17. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 02:00

    Panert medisterpølse med solbærdip

    Hvem har sagt at julemat ikke er spennende?! Med dagens rett kan vi garantere deg en ny opplevelse med den tradisjonelle medisterpølsen.
    13. desember 2006
  • 10 Desember 2006 - 02:00

    Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

    Deilige kalkunfileter kan med fordel tilberedes på en kontrollert måte og bli til de deiligste retter. Vin hører selvsagt til, både rødt og hvitt!
    10. desember 2006
  • 09 Desember 2006 - 02:00

    Juleølmarinert laks med appelsin og basilikum

    Juleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten! Dagens rett er signert mesterkokken Trond Moi.
    09. desember 2006
  • 08 Desember 2006 - 02:00

    Julepølser og medisterkaker til juletapas

    Det er ingen grunn til å vente med julematen helt til julaften - vi gir deg julepølse med en litt spesiell vri. Hvorfor ikke forsøke noen av sesongens drikkevarer til dagens rett?
    08. desember 2006
  • 05 Desember 2006 - 02:00

    Paella

    Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands. Vi gir deg to flotte vinanbefalinger i kveld
    05. desember 2006