|
Apéritifs store påskemeny 2006
Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
Redaksjonen
06 April 2006 - 16:54
I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for både bypåske og late dager i solveggen på fjellet. Nedenfor finner du en rekke oppskrifter på middager og desserter som du og dine kjære kan hygge dere med i høytiden.
Har du en hyttetur i tankene, kan flere av rettene forberedes hjemme før du reiser. For flytende føde har vi selvsagt tenkt på at du skal gå langt og kanskje lengre enn langt, og da er vinboksen et naturlig følge.
Benytt følgende lenker for å gå rett til de enkelte temaer:
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="1-forberedelser"> Påskeforberedelser og -aktiviteter
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2-gourmetkokk"> Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3-drikke"> Påskens deiligste drikke
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="4-bartender"> Hey Mr Bartender!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett"> Dagens rett for hele påsken
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Påske!
Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle - mange egg blir i disse dager tømt og dekorert i alle regnbuens farger, og påskeforberedelsene er i gang i de mange hjem med kaker og sjokolade. Gode tips, vårens søteste utstilling og litt juks og fanteri er hva vi kan friste med i disse artiklene:
Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske, og vi er vel ikke dårligere enn at vi gir deg et helt knippe med forskjellige retter til inspirasjon og glede! Selvfølgelig har vi også anbefalinger til noe godt i glasset for disse deilige rettene. Her finner du oppskrifter fra hjemlige trakter og spennende internasjonale retter:
Tiden vi går inn i er høyt skattet av mange - en velfortjent hvile med familie og kjære. Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagende til hva du kan ha i glasset, enten det er rødt, hvitt eller skummende. Nedenfor vil du finne gode forslag for alle. La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:
Vi er vel mange som har blitt mektig imponert over bartendernes evne til å trylle frem den ene imponerende drinken etter den andre. After-ski kongen, eller dronningen, kan bli deg - inspirasjonen til så vel varme som kalde drinker finner du her. Dersom du er en av dem som slapper av i en nesten folketom by kan du nyte et utvalg av våre mest spennende drinker i vårsolens varme glans:
Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for påsken 2006. Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.
Relevante seksjoner hos Apéritif
• Apéritif - Kokebok - Desserter, is og kaker
• Apéritif - Kokebok - Kylling og fjærkre
• Apéritif - Kokebok - Kjøtt - Lam og kje
• Apéritif - Pollisten
• Apéritif - Kokebok
• Apéritif - Bartender
• Apéritif - Dagens rett
• Apéritif - Gratis nyhetsbrev
Forsiden akkurat nå