Ostefylte salami- og skinkeruller
Fremgangsmåte
- Bak paprika i ovnen ved 225 grader til skinnet blir svart. Pakk inn i matpapir og avkjøl. Riv av skinnet og skjær paprika i strimler.
- Skjær mozzarella i skiver.
- Legg salami- og skinkeskiver etter taksteinprinsippet på et matpapir.
- Mos bønnene med litt god olivenolje.
- Smør bønnemosen utover skinkeskivene.
- Fordel osten og paprikaen, de strimlede soltørkede tomatene samt olivenene og basilikumen på toppen og rull sammen til en fast rull.
- La ligge i 15-30 minutter før du skjærer opp i 5 cm brede skiver.
Tips: Mozzarella kan erstattes med cottage cheese, helt eller delvis.
Tips: Om du bruker salami og spekeskinke, blir rullene saltere enn med salami og kokt skinke. I det tilfellet passer det enda bedre med cottage cheese enn mozzarella.
Her finner du mange småretter og forretter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
FrankrikeVolum: 3.00 l Pris: 559.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG